Milyen gyerekülést válasszak? Teljesen tanácstalan vagyok.
Most 0-13 kg-ig hordozónk van, de hamarosan kinövi. Van 0-18 kg-ig, 9-18 kg-ig, 9-25 kg-ig és nem tudom melyik lenne a legjobb.
Nagyjából mennyi idős korig jók az ülések, a 18 kg-ig és a 25 kg-ig?
Isofix nincs az autóban, tehát sima ülés kéne és nem a legdrágább fajták.
Tudtok tanácsot adni? Esetleg konkrét javaslat?
Szia!Hát,néhány héttel ezelőtt éppen ezzel a problémával küzdöttünk :)
Amit mi választottunk,0-25 kg-os kategória,a márkája ESPIRO OPTIMA.Mindent tud,amit a "társai" is,dönthető több fokozatban,szűkítő és állítható fejtámla,gerincvédő van hozzá és a töréstesztje is kiváló.Mosható a huzata,úgy látom strapabíró és kényelmes a kicsinek.
Mi a Babaszafari nevű üzletben vettük,de a neten is megtalálod őket és ott az ülésről is pontosabbakat olvashatsz.
Az ülés ára 27000 Ft volt,szerintem reális.
Azt nem tudom pontosan,hogy meddig jó (hány éves korig) hiszen a gyerkőcöd adottságaitól is függ.Ez olyan 4-5 éves korig használható.
Vedd meg bátran!!!! :)
Szia!
Az előző válaszolóhoz csatlakozom! :-) Mi is 2 hete Espiro Optimát vettük A szafari boltban. Nagyon ajánlom hogy menjetek el megpróbálni mert még a Giordani ülésbe gondolkodtunk ami 0-18kg-ig használható de kényelmetlen volt a kislányunknak a fejénél is és látszott hogy nem érzi jól magát benne. A srác nagyon udvarias segítőkész volt. Segített is be szerelni a kocsiba és még a borravalót is vissza utasította. Itt fogunk venni etetőszéket is.
Üdv!
Boldog Babázást kívánok!
Köszi! Megnéztem most neten, tetszik, jónak tűnik.
Mennyi idős, hány kilós a babátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!