Még mindig a hormonok miatt van az, hogy ha szülésvideót látok, vagy egy ujszülöttet aki nemrég született, elsírom magam?
Figyelt kérdés
Vagy ez már így lesz egész életemben?
6 hónapja szültem.
2013. máj. 25. 19:04
1/5 anonim válasza:
nem vagy egyedül mai napig én is így vagyok :) 4hós a lányom :)
2/5 anonim válasza:
1 éves a fiam és még mindig könnyes a szemem ilyen videóknál:)
3/5 anonim válasza:
ne izgulj a lányom már 1 éves elmúlt amikor képes voltam elbőgni magam bármin ami kicsit megható!
de ez manapság is előfordul még... :D 3 éves múlt.
és igen ez még a hormonok miatt van valamint anyává lenni egy új élete kezdete is... :D
4/5 A kérdező kommentje:
:) Oké, mert már kezdtem azon gondolkodni, hogy megint terhes lennék esetleg? De akkor ez így lesz még sokáig.
2013. máj. 25. 20:48
5/5 anonim válasza:
A lányom 8 éves, és még mindig pityergek, de nem csak ilyeneken, hanem mindenféle megható jeleneten. Tök gáz, már csak sötétben merek tévézni, mert még megkérdi valaki, miért bőgök, mint egy idióta. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!