Babás anyukák, ti melyiket választanátok?
nem újszülöttnek lesz, és igazán 25 fölé nem mennék, kíváncsi vagyok volt van e valakinek ezek közül bármelyik kocsiról tapasztalata?
Szerintem ezek közül egyiket sem igazán.
Súlyt nem ír sehol sem, de ezek mind 10 kiló fletti kocsik lehetnek. Gondolom a régi kocsitokat a súlya meg nagysága miatt akarod lecserélni.
Elöl dupla kerekest soha nem venném, az orsszabb úton, macskakövön rettentöen nehéz vele menni. Ha megnézed a nagy márkákat, a drága kocsikat senki nem gyárt olyat.
nekünk römer b-mobile van. Ez 8 kiló mindennel együtt, teljesen dönthetö, és szuper könnyü menni vele. Akkor sem döl fel ha a nagytesó oldalról bele kapaszkodik és felhúzza magát. A nagyon 2,5 éves bele kéreckedett, így a kicsivel elférnek egymás mellett is, vagy is tágas is.
Nem számít a súlya, igazából cipelnem nem kell.
Az előzőt azért adtam el,mert annyira nem szerettem:(
Ezek szerint több gyerek van, akkor olyat válassz, aminek egyben van a tolókarja, tehát ne a két ágú legyen.
Az egybetolókarost tudod egy kézzel tolni, a másik kezeddel meg a gyerek kezét fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!