Tapasztalt anyukák, ti melyik kocsit választanátok? Miért?
8 hós a fiam, 2. kocsinak kellene. Vékony alkat, inkább jobb időben használnánk, vásárláshoz.
vagy
Nem az ár a leglényegesebb, hanem hogy melyik lehet a legjobb kocsi.
Szia!
nekünk espiro magic 3 van,csak ajánlani tudom:),igaz a tavalyi két kézzel tolható
de ha most kellene a 3 közül választanom,akkor is azt választanám,mert az a legszélesebb,és a legkényelmesebb...
Szia!
Nekem a 3ik tetszik a legjobban,az egyébként olyan starpabirónak is néz ki,nem tudom megmondani miért,de az esernyóbabakocsik nekem minidg könnyebben is billentek,ugyh én olyat nem használok emiatt,de volt olyanunk is.
Nekünk most ilyen van,én ezzel nagyon,de nagyon elégedett vagyok,és nekem is hosszu és vékony a babám,de még jól felöltöztetve is elfért benne kényelmesen!
Azért nézd meg,nekünk ilyen van:
Második vagyok,és szerintem is nagyon fontos kedves kérdezö,h pillekönnyü legyen,amit én linkeltem neked,vagyis amilyen nekünk van,az mindössze kb.6k,és nagyon könnyen tudok vele közlekedni egyedül is,mert a párom sokat dolgozik,és igyen ebben nekem sem döl oldalra a babám.
Remélem sikerül majd választanod,ha a három közül akarsz választani csak,amiket belinkeltél,akkor én a harmadikat venném meg!:D
3.
nekünk is baby point van, kap a fiamtól rendesen:) és bírja a strapát nagyon, pedig nyúzzuk már majd' 2 éve.
én a 2 irányból tolhatóságot hiányolom, a lábzsák nem rossz mert télen is használni fogjátok,plusz legyen azért majdnem vízszintesig dönthető,strapabíró és könnyű.Az lenne a jó amúgy ha lenne olyan esernyűkocsi,ami ha nem kell mert már a baba megy,vagy mert úgy tartja kedve,hogy vedd ki,összecsukhatnál és a hátadra csatolhatnál:DÉn erről álmodom,de mivel többfunkciós a kocsink,nekünk ez most kimarad:)
hát nemtudom,ezek közül inkbb a 2.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!