Mihamarabb szeretném elkezdeni a kóstoltatást! Mi az a
kor, amikor már szabad?
Figyelt kérdés
Tápszeres baba, szeretném hamar megismertetni az ételekkel. Zöldséggel kezdenénk. Olvasam már,hogy valaki 2,5 hósan elkezdte. bár nagyon szeretném hamar elkezdeni, de nem korai az?
Szerintem is azért az korai. Én 4 hónaposan kezdtem a KÓSTOLTATÁST! még mielőtt leordítanának néhányan, nem a hozzátáplálást, csak az ízek kedvéért 1-1 kanállal joghurtot, húslevest, kevésbé fűszeres ételeket, kenyér, babapiskóra, keksz...
2013. máj. 21. 13:37
2/23 anonim válasza:
De miért szeretnéd korán elkezdeni???van valami baja a babádnak??Nagyon ritka esetben(pl:semmilyen tápszert nem fogad el a baba anyukának meg nincs teje vagy nagyon székrekedéses a baba és már semmi nem válik be)szokták a dokik javasolni a korai hozzátáplálást!
Az én babám is tápszeres,sajna 1 hónapja már nincs tejem,most 4 hónapos és még gondolkozok,hogy elkezdjem-e a hozzátápit!
2013. máj. 21. 13:37
3/23 anonim válasza:
OFF:
4 hósnak joghurt meg a tojásos-cukros babapiskóta???Még ha csak kostoltatás de akkor is...???
2013. máj. 21. 13:39
4/23 anonim válasza:
De! Én egy babát tudok akinek muszáj volt ilyen hamar elkezdeni mert a tápszerektől hányt ( nem bukott., hányt sugárban) Több orvost megkérdezett róla és ez megoldotta a problêmát! Már több mint 2 éves egészséges a kislány! csak azért mert tápszeres miért akarod minêl elöbb kezdeni? 4 hónapos kor elött én semmiképp nem kezdeném a helyedben!
2013. máj. 21. 13:40
5/23 anonim válasza:
Szerintem is várd meg még 4 hónapos lesz!
2013. máj. 21. 13:43
6/23 anonim válasza:
4 hónapos korban kóstoltatni még rendben van tápszeres bébinél. De inkább csak tejpép, gyümölcs. Joghurt, meg piskóta még várhat sztem is.
2013. máj. 21. 13:45
7/23 anonim válasza:
Csak nagyon indokolt esetben szabad. Még egyáltalán nem érett rá a kis gyomra, kárt tehetsz benne.
2013. máj. 21. 13:54
8/23 anonim válasza:
Első vagyok:
érdekes, semmi baja nem lett a fiamnak... de és akik betartják ezeket a mai hülye kitalációkat, h ezt ne, azt ne, valahogy a legtöbbnek érzékeny a gyereke. Meglepő, az én korosztályomban senki nem az. Anyáméknak fingjuk nem volt ezekről a tiltásokról: tejet nem szabad adni. Én is, és valószínű ti is felezett tejen nőttetek fel. És még sorolhatnám. Makk egészséges vagyok én is...
De mindenkinek a saját dolga, mit ad, mit nem.
2013. máj. 21. 13:56
9/23 anonim válasza:
Én 3,5-4 hónapos koráig várnék,és akkor is gyümölccsel kezdenék,almával vagy barackkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!