Mi lehet a 4 hós babámmal? Félek nagyon!
Figyelt kérdés
2 napja szegény olyan álmoska...nem szokott ilyen lenni,inkább többet van ébren nappal,mint alszik!1 hete jöttünk haza a kórházból,mert szegény elkapta a rota-vírust és kiszáradás terén elég veszélyes volt,mert se enni,se inni nem akart,csak aludt volna egész nap!már eszik rendesen,napi 5-6-szor 180 ml tápszert,de inni nem nagyon akar!nagyon parázok,hogy ne hogy megint kiszáradás gyanús legyen...elég rossz emléket hagyott bennem a kórházi hét és lehet,hogy most csak én beszélem be magamnak az egészet,csak fura,hogy ennyit alszik pár napja!ha eszik rendesen,akkor nem lehet baj ugye?nyugtassatok meg lécci!2013. máj. 19. 08:41
1/6 anonim válasza:
Az evés mellett nagyon fontos a folyadékbevitel is,pontosan a kiszáradás veszélye miatt!Ha sokat alszik nem baj,de azért idônként ébrezd fel és itatsd meg egy kis vízzel...utána ha megint elalszik nem baj,de legalább ivott és ez jó.
2/6 anonim válasza:
Szia én a helyedben,h megnyugodjak elmennék a picivel orvoshoz.
3/6 anonim válasza:
Ha nincs beesve a kutacsa és van sok pisis-kakis (nem fosis) pelusa, akkor tutira nincs baj!
Láza nincs?
Lehet, hogy csak kimerítette a betegség!
Mindenesetre próbáld akár fecskendőből is itatni.
4/6 anonim válasza:
Biztosan kimerítette a betegség, de ha ez vigasztal, az én 5 hónaposom is pár napja sokkal többet alszik nappal, mint szokott, szerintem a frontok miatt van.
Ha sehogy nem fogadja el a vizet plusszban, akkor végső megoldásként jó lehet az is, hogy kicsit több vízzel csinálod a tápszert, mint az előírt és így nagyobb a folyadékbevitele. Vagy próbálj meg neki egy kis vízzel higított almalevet adni. Az enyém pl. azt sokkal szívesebben issza, mint a vizet. Ha nagyon nem tudom megitatni, akkor azt kap.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!ma is sokat aludt,de igyekeztem félálomban fél óránként itatni!ma 350 ml vizet/teát megivott a tápszeren felül...a kutacsa most jó,viszont neki általában mindig lejjebb van az átlagnál...
2013. máj. 19. 20:21
6/6 anonim válasza:
Ügyesek vagytok, csak belejön az ivásba is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!