Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a 4 hós babámmal?...

Mi lehet a 4 hós babámmal? Félek nagyon!

Figyelt kérdés
2 napja szegény olyan álmoska...nem szokott ilyen lenni,inkább többet van ébren nappal,mint alszik!1 hete jöttünk haza a kórházból,mert szegény elkapta a rota-vírust és kiszáradás terén elég veszélyes volt,mert se enni,se inni nem akart,csak aludt volna egész nap!már eszik rendesen,napi 5-6-szor 180 ml tápszert,de inni nem nagyon akar!nagyon parázok,hogy ne hogy megint kiszáradás gyanús legyen...elég rossz emléket hagyott bennem a kórházi hét és lehet,hogy most csak én beszélem be magamnak az egészet,csak fura,hogy ennyit alszik pár napja!ha eszik rendesen,akkor nem lehet baj ugye?nyugtassatok meg lécci!
2013. máj. 19. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Az evés mellett nagyon fontos a folyadékbevitel is,pontosan a kiszáradás veszélye miatt!Ha sokat alszik nem baj,de azért idônként ébrezd fel és itatsd meg egy kis vízzel...utána ha megint elalszik nem baj,de legalább ivott és ez jó.
2013. máj. 19. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia én a helyedben,h megnyugodjak elmennék a picivel orvoshoz.
2013. máj. 19. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs beesve a kutacsa és van sok pisis-kakis (nem fosis) pelusa, akkor tutira nincs baj!

Láza nincs?

Lehet, hogy csak kimerítette a betegség!

Mindenesetre próbáld akár fecskendőből is itatni.

2013. máj. 19. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztosan kimerítette a betegség, de ha ez vigasztal, az én 5 hónaposom is pár napja sokkal többet alszik nappal, mint szokott, szerintem a frontok miatt van.

Ha sehogy nem fogadja el a vizet plusszban, akkor végső megoldásként jó lehet az is, hogy kicsit több vízzel csinálod a tápszert, mint az előírt és így nagyobb a folyadékbevitele. Vagy próbálj meg neki egy kis vízzel higított almalevet adni. Az enyém pl. azt sokkal szívesebben issza, mint a vizet. Ha nagyon nem tudom megitatni, akkor azt kap.

2013. máj. 19. 10:21
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!ma is sokat aludt,de igyekeztem félálomban fél óránként itatni!ma 350 ml vizet/teát megivott a tápszeren felül...a kutacsa most jó,viszont neki általában mindig lejjebb van az átlagnál...
2013. máj. 19. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ügyesek vagytok, csak belejön az ivásba is :)
2013. máj. 19. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!