Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, hogy nyugodtan...

Mit csináljak, hogy nyugodtan aludjon?

Figyelt kérdés
Kislányommal egy szobában alszunk és onnantól kezdve, ha este elaludt, alig merünk egy hangot is kiadni, megmozdulni, mert szinte minden apró hangra elkezd mozgolódni. Ha meg mondjuk előbb szeretnék felkelni reggel mint ő, akkor felébred az ébresztőórára vagy arra, hogy felkelek. Mit csináljak, hogy ha hangot hall, akkor is nyugodtan aludjon tovább. Nem beszélve arról, hogy mozgolódás közben lerúgja a zokniját és nem győzöm visszaadni rá.
2013. máj. 16. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Muszáj a közös szoba? Még szép hogy az ébresztő órára felébred, erre van kitalálva de persze nem babáknak. Szerintem nem tudsz mit teenni, ő ilyen, ne aludjatok egy szobában ez az egy lehetőség van.
2013. máj. 16. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáltad a babazenét? Barátnőmnek bevált, berakja a zenét, és nyugisan alszik a fia, ő(k) meg tudnak "szöszmötölni" a szobában. Nálunk sajnos nem működik, mert az én fiam sír tőle, de próbáld ki (ha még nem próbáltad), hátha segít. Youtube-on is találsz ilyeneket.
2013. máj. 16. 23:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nincs lehetőség külön szobára, de amúgy sem vagyok ennek a híve, amíg még pici. Tudom, hogy nem jó ötlet az ébresztőóra, de máshogy nem tudok felkelni, ha előbb akarok, mint a kislányom. Babazenét még nem próbáltam, de hallottam róla, majd kipróbálom. Este amúgy direkt megy a tv, hogy annyira mégse legyen csönd. Csak a hirtelen zajok zavarják.
2013. máj. 16. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az a baj, hogy csendben vagytok. A Fiamat mikor hazahoztuk a kórházból mindenki suttogott, meg nem mertek bejönni stb. Akkor leállítottam mindenkit, nem akartam h azt szokja meg h síri csend van. Azóta ha alszik simán tudok porszívózni - kb. 2hós kora óta.

A külön szobáról csak annyit, hogy a világ legjobb és legokosabb megoldása. (ha meg lehet oldani), majd meglátod Te is egy kis idő múlva.

Kérdésedre: állítsd a telefonodat ébresztőre, de rezgőre és rakd valahova a fejed alá. Másik: minek adod rá vissza a zokniját? jön a nyár, semmi baja nem lesz.

2013. máj. 17. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!