Nektek egyből elfogadta a babátok a csőrös poharat?
Figyelt kérdés
6 hós múlt a kislányunk, a héten vettem neki egy aventes csőrös poharat, de fintorog rá, és nem iszik belőle. Vizet iszik egyébként, de ebből nem kell neki.2013. máj. 16. 22:01
1/5 anonim válasza:
Az enyém is 12.-én múlt 6 hónapos.
Én napjában többször megpróbálok neki adni belőle.Kisebb-nagyobb sikerrel.
Ha engedem egyedül inni vele akkor iszik és rágicsálja.De ha én itatom akkor fintorog és néz rám nagy szemekkel.
Próbáld meg,hogy egyedül ihasson.
Nekünk egyébként mamos van,szilikonos a csőre,csöpögés mentes,úgyhogy ha egyedül iszik sem fröcsöl vele.
2/5 anonim válasza:
Még el is dobta a fiam. Minden héten többször próbálkoztam vele, mindig elutasította, pedig többfélét is vettem, volt 4-5 darab. Mígnem hirtelen elvette és ivott belőle (Avent). Azóta nincs gond, de a beletelt 3 hónapba is, mire elfogadta. A lányom nagyon szerette és rögtön elfogadta, csodálkoztam is a fiamnál, hogy mi lehet az oka, de ennyi, ő ilyen és kész.
3/5 A kérdező kommentje:
Most meglepődtem, azt hittem könnyebb "játszma" lesz. Akkor nincs más teendőm, mint szorgalmasan próbálkozni. Egyébként eddig is egyedül ivott nagyon ügyesen a cumisüvegből.
2013. máj. 16. 22:28
4/5 anonim válasza:
Meg fogja szokni, csak lehet, hogy idő kell neki is.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nyugi, lehet, hogy sok időbe fog telleni, mire elfogadja! Kislányomnál 6 hónaposan próbáltam először, nem tetszett neki és ez enyhe kifejezés. Most már 9 hónapos és még mindig utálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!