Az anyai ösztönt h lehet elnyomni?
3 kisgyerekem van.mindig sok gyereket szerettem volna, legalább 4-et. végülis a 4. nicvs kizárva,de 3 császárom volt,elmúltam 35 szóval.. a lényeg: kemény dolog a gyerteknevelés,fáradt is vagyok rendesen :),szeretnék nekik mindent megadni-elsősorban nem az anyagiakra gondolok,sok tervem is van még,vagyis iagán talán nem is akarok több gyereket,de belül folyamatosan érzem h igen! kicsit zavaros vagyok ugye? :) nem tudom ez elmúlik valaha? néha nagyon nehéz.. pedig a pici csak 7 hónapos vagyis nem kamaszgyerekek h ennyire hiányérzetem legyen és mégis :) de olyan csodálatos ahogy fejlődik bennem,és amikor megszületik, ahogy nő stb. ha erre gondolok,mármint h ezt talán soha többet nem élem át nagyon elszomorodom..
tud valaki valami jó módszert h ezen túllépjek?
nálunk igy van fiú-lány-fiú.. :) a férjem is sirdogál h az ő hercegnője már kirepült-oviba ment 3 éves :D a "kemény" része miatt ő is azt mondja h na többet már ne,de közben meg ugyanigy érez mint én.. a 4. baba ha lesz csak úgy h a 40. szülinapomra.. de közben meg látom h ennek a 3 kicsinek is milyen nehéz megfelelni,elég időt szakitani rájuk stb..
szóval akkor nincs mese,az érzés marad :)
egy visszatartó erő van a műtét,de nyilván azért mert nem volt túl rég..
Valamennyire értem. 30 Vagyok, van 4, a kicsik 5 hónapos ikrek, 2 éves és 12 a nagy.
Nem vagyok egy ősanyatípus, és még a picik is picik, és már érzem, jó lenne kimozdulni, menni, nem mindig itthon, még egyzser
OFF
Mondjuk nem értem mi volt annyira sz*r a válaszomban, hogy így le lettem pontozva... Második voltam. Kérdező, ne vedd magadra.
Utolsó, ne vedd magadra, biztos elvakult ősanyák voltak itt, és fújnak rád, mert azt írod, hogy a gyerekhez, ahhoz az üngyi-büngyi kicsike csodához, akihez fogható nincs még egy a földön, kapcsolódnak rossz dolgok, és úzt gondolják, hogy a gyerekhez éjjel kelni igenis szórakoztató,nem lehetsz fáradt, és ha nem fogod fel így a dolgokat, nem érdemelsz zöld kezet :)
Egyébként igazad van nagyon. Én is ezekre gondolok, amikor rám jön az, hogy milyen jó volt a szülés, illetve után 1-2 nap, amíg ismerkedtem a babával. De belegondolok, hogy szoptatni, kelni éjjel, nappal, á, ez nekem nem menne. Piros kezeket kérek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!