A ti babatok is egesz nap sir?
Figyelt kérdés
Lehet, h vlm durva front van? 3 honapos babam ma egesz nap sir, ha nincs a karomban...mas is van igy?2013. máj. 12. 18:46
1/10 anonim válasza:
Hidegfrontra a fiam is érzékeny volt. Ha már tudtuk, hogy jön a hidegfront, készültünk előre. Egész nap olyankor csak ölben volt hajlandó lenni. Majd kinövi, nyugi!
2/10 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, tegnap kezdődött. Viszont mi egy évvel előttetek járunk de szerintem a front minden gyerkőcöt szinte megvisel. Ha pl. jön egy front, nem lehet vele bírni, folyamatosan nyafis, sírdogál, de ha leesik az eső, már semmi baj sincs. Kitartás.
3/10 anonim válasza:
Szia! Egy jó ideje kislányom is rengeteget sír, 9 hónapos.
4/10 anonim válasza:
Az en kisfiam is megerzi, nem tud elaludni csak nyuglodik szegenykem :(.
5/10 anonim válasza:
az én lányom is megérezte, mult éjjel csak a cicin aludt, ahogy kicsuszott már sírt érte.
6/10 anonim válasza:
11 hónapos a fiam, nagyon rossz napunk volt, de szerintem nálunk ez nem csak a frontnak köszönhető, sajnos éppen egy nagyon durva fogzás közepén is vagyunk. Képzelheted.
7/10 anonim válasza:
10 hónapos lányom is megérezte a frontot,egész nap nyüzsi volt.
8/10 anonim válasza:
Az én fiam ugyan már 17 hónapos, de borzalmasan nyűgös volt ma!! A szél is nagyon megviseli őket...
9/10 A kérdező kommentje:
Megyugtato, hogy vannak "sorstarsaim"...:-) remelem, mind jobban lesznek majd holnap!
2013. máj. 12. 21:24
10/10 anonim válasza:
Figyi!ma azthittem kiugrok az ablakon!
3,5 hósom egész nap nyivogott,alig aludt,a 3 évesem meg egész nap nyüglődött,hisztizett,nem evett!
Remélem holnap már jobb lesz mert már ma is két magne B6-ot vettem be!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!