Ti hogy oldjátok meg az egész napos programot, ha már csak 1x alszik babátok?
2 körül szokott aludni 1x és nem tudom, hogy menjük így bárhova is. Amikor 2x aludt, sokkal gyszerűbb volt, mert akkor indultunk, amikor aludnia kellett délelőtt és haza is délután.
Ti hogy szoktátok csinálni?
Pl szeretnénk állatkertbe menni, meg dédszülőket látogatni, akik messze laknak, vagy vásárolni menni.
így van. vagy reggel indultok, akkor este elkészítesz mindent és reggeli után lehet nekivágni, vagy délutánis alvás után.
ha rokonokhoz mentek akkor lefekteted ott, vagy ha allatkertes, egyéb sétálós program van és elfárad akkor beülteted a babakocsiba és már aludhat is :)
nem kell ebből nagy problémát csinálni, akkor a kicsi is nyugodt marad és elalszik :)
Én sem teljesen értem a problémát, mert én is úgy érzem, ezerszer könnyebb az életünk mióta egyszer alszik!
Állatkert: viszitek a babakocsit, és ha elfáradt, alszik benne, addig is legalább ti is láttok valamit az állatokból :)
Dédszülők: nálunk a nagyszülők laknak 230 km-re, és a gyerek 4 hetes kora óta 2-3 hetente megyünk látogatóba egész hétvégére. Pénteken indulunk mikor a párom hazaér, addigra a gyerek kideleli magát, szóval a kocsiban játszik, csemegézik, könyvet lapozgat, rajzol, nézelődik...
Vásárlás: gyerek ül a bevásárló kocsiba és nézelődik
Ismerősék úgy csinálák hogy ebéd után alvásidőben indulnak,mire odaérnek a célhoz a baba kialudta magát.
2 évesünkkel holnap megyünk a fővárosi állatkertbe 130 km-ről.Mi reggel indulunk ahogy felkelünk,majd alszik a babakocsiban.
Én azt nem értem, hogy aki nem érti a problémát, minek ír.
A problémámat leírtam. Amikor 2x aludt sokkal könnyebb volt elmenni hosszú túrára.
Aki értettee, köszönöm a választ.
Ja, az ott alvással a gond. Zajos helyen hogy aludjon 2 órát babakocsiban?
A dédszülőknél meg nem tszem le aludni sehovva egyéb okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!