Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktatatok le babatok...

Hogyan szoktatatok le babatok a cumirol, es milyen idossen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Fél éves korában kapott cumit, de egy évesen leszoktattam. Sosem kereste este, így mindig kelnem kellett, ha felébredt, amúgy is csak alváshoz kapta meg.

Egyszerűen nem adtam neki egyik nap, és soha többet.

2009. szept. 30. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, az a legjobb ha nem adod neki oda és nem is látja.

Ha nagyon cumis egy pár napig biztos lesz probléma belőle.

2009. okt. 3. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is így voltunk, egyik reggelre "elvitte a róka" Azóta ha meglátja undorodik tőle.
2009. okt. 3. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
szerencsések voltunk, mikor kibújtak az első fogak ő dobta el. 8 hónapos volt.
2009. okt. 3. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
szintén 8 hónapos korától nem kérte (szerencsére)
2009. okt. 3. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Már pár naposan adtam neki. Hiába tiltották, annyira sírt éjszakánként, hogy gondoltam már ezt is kipróbálom. Bejött. És képzeld el, hogy 2 hónaposan magától elutasította, azóta sem tudom miért. Aztán az ujját kezdte el szopni, de 4 hónaposan arról is leszokott. Most a cumisüveg a sztár, napi 3 üveg vizet megiszik, pedig nem hiszem, hogy annyira szomjas lenne. Remélem, hogy egyszer ezt is megunja majd.
2009. okt. 3. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

sziasztok

én épp most "cumi harcolok" a 2 hónapos kis csajommal...ő kiköpi,nyafog egyet,hogy adjam már neki vissza,mert hát cumi nélkül nem élet az élet ügye..:),én meg szépen visszaadom... :) és ez így megy nap,mint nap.. :)

Nem tudom,hogy nálunk mikor fogja megunni,de nem hiszem,hogy egy hamar...Már komolyan jobban örülnék,ha inkább szopná az újját...,mert az ügye mindíg kéznél van... :) Aztán lehet,hogyha meg azt csinálná,akkor meg az lenne a baj.., :) mert azt nem tudnám ügye később elvenni tőle... :)

2009. okt. 4. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!