12 órás autóútnak nekivágtok-vágtatok már 1 év feletti gyerkőccel?
Szia!
Mi a déli etetés után vágtunk neki, 1050 km-nek Görögországba, és megmondom öszintén ugyan úgy megálltunk ahogyan ő igénylete és nagyon jól viselte az utat, arra figyeltem h a megszokott időben egyen, ugyan azokat a rituálékat csináltam mintha itthon lennénk kivétel a pancsi mert az autópályán nem lehet mogoldani, de átöltöztettem pizsibe és utána 2x felébredt de végig aludt az autóban másnap reggel 8-ra érkeztünk meg.
Ne idegeskedj ha te jól érzed magad a babácskád is ezt fogja tenni, hiszen nagyon jó radarjaik vannak és megéreznek mindent, örömöt, feszültséget szóval bármit. Nem lesz semmi gond, ha meg fárad és nem annyira kényelmes neki az ülésben, megálltok hagyod egy kicsit mozogni és már is jobb kedvel ül vissza az autóba, nekünk vissza felé ahogy jöttünk csak az nem tetszett neki h le volt szijjazva, már pedig úgy van biztonságban a babácska, többet megálltunk de ezen kivűl semmi gond nem volt vele. Azt elfelejtettem írni h 14 hónapos volt a csajszikám akkor, és ő is kis sajtkukac:)
üdv. Jó pihenést
16 hós csajszika anyukája
2,5 hónaposan olaszország, igaz ez csak 8 óra volt. ő már ekkor végigaludta az éjszakát, tehát bekötöttük a mózest itthon este, elmentünk, és ott ébredt fel :) semmit nem vett észre az útból. :) holnapután indulunk spanyolországba, igaz oda repülővel, valahogy ettől jobban félek, mintha egy 12 órás autóút állna előttünk. most fél éves a baba. a reptéri macera, és a felszállás okoz nekem némi aggodalmat, de valahogy majdcsak túlleszünk rajta. :)
neked meg azt tudom mondani, hogy szerintem ha reggel felébred a kisasszony, akkor álljatok meg egy picit pihenni, aztán szerintem utána nem is lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!