Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiborít a babám. Nem bírom...

Kiborít a babám. Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés

Remegek mint a nyárfalevél,mert nem hiszem hogy van még egy ilyen gyerek,mint az enyém.

Teljesen tehetetlen vagyok, és nem találom a kiutat.

Napközben kétszer alszik, de mindne alvás borzalmas. Mindig a bömbölés, sírás,visítás megy előtte napok óta már legalább fél órát sír előtte.

Mindig is nehezen aludt, de ezt már nem tudom tovább csinálni, nem egy....

8,5 hónapos, négy foga kinn van, túl vagyunk a nagyobb mozgásfejlődésen, és egy szep. szorongáson is.

De ez nem mehet így tovább,hogy minden alvás előtt legalább fél órát üvölt,mint akart vernek:(:(:(

Adjatok tanácsot,mert én aztán már mindent megróbáltam,cicizés, cumisüveg, cumi, ringatás, pihenőszék, melléfekvés. de semmi nem válik be

2013. máj. 9. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk régebben még az vált be, hogy a férjem énekelt neki amíg el nem aludt. Ha ordított a gyerek, apuka olyan hangosan rázendített hogy a csemete megszeppent, és egyre halkabban sírt. Így a férjem is halkított az éneken. Ha megint felsírt, akkor kezdődött az ordítva éneklés (A hull a szilva a fáról volt a favorit), ha a baba halkult, az ének is. Végül elaludt, akkor már szinte suttogva énekelt neki az apuka. Vicces, és szeritnem az egész utca rajtunk röhögött esténként, de legalább aludt a gyerek. Később hamarabb elaludt, megtanulta hogy most az jön, már nem éneklünk neki, most ringatni kell egy kicsit, de csak félálomba, utána letenni. Nappal meg babakocsi+udvar.
2013. máj. 9. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Az én nagyobbik fiam is ilyen volt. Próbálhatttam bármit, mindig sírva/bömbölve aludt el. A barátaink el is nevezték 'farkasembernek'.

Azóta kinőtte :) , már 11 éves nagyfiú, most a kamaszkor problémáival küszködünk.

Szóval, hidd el, előbb-utóbb ez is elmúlik. Csak persze nehéz, és akinek nem ilyen a gyereke, az nem hiszi el, hogy ilyen is van. Pedig van. És lehet, hogy lassan átáll a napi 1 alvásra. Nem akarlak ijesztgetni, de a fiam csak 1 éves koráig aludt napközben. Viszont az éjszakai alvásával (ha már sikerült álomba sírnia magát) sosem volt gond.

2013. máj. 9. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!