S. O. S nem bírom tovább az állandó éjszakázást?
8 hónapos a lányom. Eddig mindig volt valamire,amire rá lehetett fogni,hogy ébredt 3-4 esetleg 10-15 alkalommal éjszaka. Először ugye ott volt a hasfájás,majd a mozgásfejlődés,fogzás.
Most van már neki 4 foga, kúszott, mászik, áll és lépeget az ágy melett egy ideje, tehát elvielg picit jobban kellene aludni.
De ez valami katasztrófa amit csinál,éjszaka is legalább 25ször mentem át hozzá, és csak cici kell neki, de már a mellem is fáj,mert jóformán csak rágja,pedig van tejem is. Ínét hiába kenem, nem is alszik vissza, és enm is látom,hogy jönne foga. Hiába alszok mellette a kanapén, ha végzett a cicvel fogja magát és elkezd nyüglődni, visszaadom a cumit,de olyan lendülettel köpi.
Hajnalban is olyanokat pukizott, fájna megint a hasa? Semmi újat nem evett. A hippes tejpéptől fáj neki,így azt nem kap, milupát szoktam venni vagy milumilt, 6kor eszik este, emiatt lenne az éjfélkor kezdődő állandó ébredés, ami tart fél5ig????
Adjak inkább főzeléket vagy mit csináljak?? Annyira nagyon fáradt vagyok, hogy nem alszom, épp lehunyom a szemem, és már fel is kelt megint
lehet hogy megint fogzik.legalábbis ezek a dolgok erre utalnak..!
probáltad a homeopátiás szereket? sokaknak bevált.
én megértelek hogy fáradt vagy. az enyém 2 lesz és még 1-2szer felébred
Nem tápszer, hanem tejpép.
TEjpépet eszik 6kor, 8kor fürdés és utána még cicizik.
Tudom, hogy le fogtok pontozni, de...
ez van, ha valaki összekeveri az igény szerinti szoptatás a 'minden nyekkenésre mellre teszem'-el. Nem hiszem, hogy normális az, hogy 10-15x kel egy 8 hónapos éjszaka, és minden alkalommal éhes. Erről le kéne szoktatni, mert csak megszokásból csinálja. Persze mindig rá lehet fogni valamire, de ez az állapot egyikőtöknek sem jó. A babának se, nektek se. Vannak módszerek, próbálkozz. Most biztos felháborodsz azon amit írtam, de te is tudod, hogy nincs rendben a helyzet. Persze sok baba nem alussza át az éjszakát ennyi idősen, de fél óránként ébredni sem oké. Most írhatnám, hogy néha picit sírhat is, vagy szoptasd meg 2x, a többi alkalommal adj neki egy kis vizet de biztos felháborodnál.
Este 6 kor eszik tejpépet, 8 kor fürdik majd cici? Vacsora nincs?
Nekem 8 hónapos a lányom, 6 kor eszik tejpépet, majd 8 kor vacsoràzik velünk. Szerintem éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!