Hogyan tudnám rávenni a kúszásra, mászásra?
Figyi, először is ne legyél gondterhelt miatta, mert 9hós korig "kell" kúszni, 10hós korig "kell" mászni és ő még bőven benne van ebben.
ÉN fiam 1nappal 9hó előtt kezdett kúszni, de én nem idegesítettem magam miatta, pedig a környzetem nagyon erősen tolta belém az érzést, hogy húúúú micsoda lemaradt babám van.
Én láttam a picin, hogy egyre aktívabb, láttam, hogy már majdnem megy neki, hogy próbálkozik, szóval láttam én rajta, hogy lesz ebből nemsokára valami- és lett is. A mászás dettó, 10hó előtt pár nappal kezdte.
Most 15hós, és kb 2het járkál egyedül. De hangsúlyozom, hogy nincs lemaradva.
Neki pl nem is lett O lába, mint az olyan piciknek, akik tényleg túl hamar álltak fel és indultak el.
De természetesen valami érdekes játékot- vagy ahogy a 2. válaszoló írta, mobilt, távirányítót tegyél le neki a földre, hátha felkelti az érdeklődését.
Nálunk is nagyon szereti a kicsi ezeket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!