Hogyan ösztönözhetném babámat mászásra?
Másszá vazze!
Nyugi! Ha ül, áll, valószínűleg nincs semmi baja.
Nem elengedhetetlen,hogy másszon a baba! Majd mászik egy éves kora után,játékból!
Ha feltétlen úgy érzed,hogy másznia kell,akkor mássz Te is!
Nem vicc!! A babák utánozva tanulnak! Az én lányom anno 7 hónaposan állt négykézláb,akkor kapott a nagyszülőktől egy mászós babát, nem telt bele 2-3 nap (nem emlékszem pontosan,mert ennek már lassan 5 éve),mászni kezdett a lányunk. (amikor telefonon beszéltem Anyumékkal,akkor kértem,hogy legközelebb egy sétálós babát vegyenek :-D )
De ahogy előttem írták,ösztönözheted is! Az is beválhat! Persze az is lehet,hogy ha elhúzod a Babád elől a játékot,le fog hasalni és kúszni fog érte...
Egyik módszer sem garantálja a sikert...
Üdv: 3 lányos
Kedves utolsó nyugodj meg mert az anyjánál már csak okosabb lehet, aki ugye nem tud szöveg értelmezni.
Ha kimarad a mászás az nem jó mert más problémára utal.
Ha a szülőt ez kicsit is érdekli utána jár.
Ha nem akkor nyafog majd 4dik osztályban amikor nem úgy halad a tanulással ahogy kéne...nem kell zseninek lennie-de az anyja nemtörődömsége miatt kell szenvednie.
Nem megéri utána járni .
Nem buta az a gyerek csak nem figyelnek rá oda ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!