Mennyi idős volt a babátok, mikor először másnál (pl. nagyszülőknél) aludt, úgy, hogy ti nem voltatok ott?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 15:06
1/19 anonim válasza:
15 hónapos a gyerekem, de még nem aludt máshol. Nem azért, mert nem akarom, vagy tiltom, hanem mert éjjel minimum egyszer felkel. SOkszor a papa sem tudj visszaaltatni, csak én vagyok jó neki. Ezért anyukám-aki nagyon szeretné, ha már náluk aludna- nem meri megkockáztatni az éjszakát, én meg nem akarom erőltetni.
2/19 anonim válasza:
3 éves lesz a kislányunk júliusban és még nem aludt máshol.
3/19 A kérdező kommentje:
Olyan is válaszolna,akinek a babája aludt máshol?:)
2013. máj. 7. 15:18
4/19 anonim válasza:
5 hónaposan aludt először anyukámnál. Azóta havonta egyszer ott hétvégézik, szombat délelőttől vasárnap délutánig. Most másfél éves.
5/19 A kérdező kommentje:
Utolsó,akkor már átaludta az éjszakát?Gondolom addigra sok időt töltött már anyukáddal.Hogy viselte,nem hiányolt téged nagyon a pici?
2013. máj. 7. 15:25
7/19 anonim válasza:
még nem volt 3 hónapos, amikor elköltöztünk Anyukámtól, akkor aludt először nélkülem. azóta is kéthetente Anyukámnál tölt 1-1 éjszakát.
mivel születése óta nála laktunk, nem volt gond.
jó alvó, de van, hogy kelni kell hozzá.
8/19 anonim válasza:
4 évesen 3 napot volt a mamáéknál. Ő maga mondta hogy most már akkor szívesen ott maradna pár napot :-)
9/19 anonim válasza:
4es vagyok. Anyukámmal heti 2-3szor mindig találkozunk. Kisfiam egyszer kel egy éjjel, 3 hónapos kora óta (de még mindig....) viszont tápszeres volt mindig, úgyhogy anyukám meg tudta oldani.
Nem tudom mennyire hiányolt, de utána nem lett sem bújósabb, sem sírósabb. Jól fogadta.
10/19 anonim válasza:
A nagyobb lányom 1,5 évesen aludt először a mamánál miután abbahagytuk a szopizást, a kisebb 1 évesen de ő még javában szopizott, de ott nem követelte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!