Akik főleg nyáron voltatok kismamák! Hogy bírtátok? Természetes vizekben megmártóztatok? (Balaton) Mertetek messzebb menni nyaralni?
attól tartok bár nem vagyok melegellenese,sőt,hogy nem fogom bírni,októberben szülök,ha minden igaz
de van egy 4 évesem aki igényli és a tavalyi meleget én is csak vízben bírtam
kell esetleg fertőzés miatt tampont feltenni?
Velencei tóról azt hallottam eléggé sok fertőzést szedtek össze benne,de hozzánk az van a legközelebb
meg nem tudom merjem e bevállalni Németországban lévő rokonok látogatását?Mi van ha ott történik valami?
Èn medencébe és folyóba, tóba nem mentem bele, pont a fertözés feszély miatt. A legrosszabb a tampon, mert abban megreked a víz és már szaporodnak is a meleg nedves tamponon a baktériumok, vírusok.
Ha még is fürödni akarsz akkor tampon és más dolgok nélkül, és ahogy kijössz a vízböl cserélj bugyit.
Èn 8-10 hetesen voltam tengerben, ott még simán 1 órát is úsztam.
Németországba akkor még nyárelején menj, ott úgy is ritka hogy 30 fok felett lenne az idö, de tavaly a 30 fok is ritka volt.
Egyik lányom szeptemberi a másik augusztusi, de nem volt annyira vészes.
Én tavaly júli 28-án szültem, 41 hetesen. Paramami vagyok. :D
Úgy döntöttem nem megyek se strandra, se természetes vízbe, ami elég nehéz, mert a balcsin van a nyaralónk. Simán kibírtam. Kb. 11től délután 4ig bent ültem a besötétített szobában. Vizes borogatás a bokára és ment a pihi. Jó kényelmes, szellős ruhában voltam egész nyáron, az sokat segített. Meglepően jól viseltem, pedig nem bírom a meleget alapvetően.
Amúgy a tampon szerintem sem jó ötlet, megreked beenne a víz, ami jó kis otthon a baciknak.
Én tavaly október legelején szültem, ergo az egész nyarat terhesen csináltam végig.
Féltem tőle.
De hihetetlen energiával csináltam végig. Júniusban Horvát o.-ban voltunk (fürödtem), augusztusban a Balatonon , és ott is fürödtem. A nyáron kb. 4x voltunk kirándulni és szalonnázni a Bakonyban :) Sőt, a szülés elötti hétvégén a Férjemmel autóstalálkozón is voltunk. :)
Itthon is van medence, abba is bementem. De persze délután 2-ig Én se mozdultam ki, csak ha orvos/védönőhöz kellett menni.
Nem vizesedtem, nem volt magas vérnyomásom. Néha kicsit légszomjam. :) De imádtam.
Amiért jó volt nyáron terhesnek lenni az a sok gyümölcs, irdatlan mennyiségben ettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!