Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik főleg nyáron voltatok...

Akik főleg nyáron voltatok kismamák! Hogy bírtátok? Természetes vizekben megmártóztatok? (Balaton) Mertetek messzebb menni nyaralni?

Figyelt kérdés

#ősz #kismama #téli babák anyukái
2013. ápr. 19. 08:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én uszodába úszni is jártam terhesen, nem csak természetes vízben fürödtem. Kb 7 hónaposan hagytam abba, semmi baja nem lett a babának, még túl is hordtam. Semmi extrát nem csináltam, nem használtam tampont vagy ilyesmi..

Nekem sok barátnőm járt úszni várandósan (nyilván csak olyanok, akik szeretnek is úszni), senkinek se lett semmi baja. Ha szeretsz úszni, jól is esik, a dokid sem lát semmi ellenérvre okot adó indokot, akkor hajrá, nehogy aszalódj a napon pancsolás helyett!

2013. ápr. 19. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Én októberben szültem tehát már jó nagy pocakom volt nyáron. Vízbe nem mentem, mert az orvos kifejezetten mondta, hogy Ne! Sok fertőzést lehet kapni és ezek nem túl kellemesek ( sajnos nekem víz nélkül is sikerült elkapnom). Utazni szerintem simán lehet ha jól érzed magad. A terhességem közepén külföldön voltunk a párommal, 37 hetesen meg még gyakorlatokra járkáltam (egyetemi terepgyakorlatok). Teljesen tőled függ, hogy mit csinálsz és mit nem. Úgyis érzed ha valami megterhelő. :)
2013. ápr. 19. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!