Van vkinek harom vagy negy gyereke kis korkulonbseggel? Pl ujszulott,2,4,6 evesek? Hogy oldja meg a biztonsagot veluk?
Figyelt kérdés
En szeretnek negy picit hogy osszenojenek meg mar a korban is benne vagyok. Egyetlen ami hatraltat h felek nem tudom ovni a negy picit egyszerre. Szerintetek is nagyobb az esely hogy igy baja esne valamelyiknek mert nem lehet ugy odafigyelni mindre, vagy jol meg lehet oldani? Tapadztalatokat varnek...2013. máj. 6. 19:57
1/3 anonim válasza:
nekem csak kettő van, de szüleim 5-5 tesóval rendelkeznek és azt mondták, ahol sok gyerek van, ott már egymásra is vigyáznak, egymással is játszanak...
2/3 anonim válasza:
Van egy ismerősöm. Ott az első lány és az ikrek között 1,5 év van, az ikrek és a legkisebb között pedig még annyi sem. A kicsi másfél körül van, nagyon szépen megoldják. Ugyan neki van segítsége, bejárónő, gyerekek körüli segítség is - és pénz is dögivel:) - de ha egyedül van velük akkor sincs gond. Szerintem beleszokott, beletanult, hogy ezerfelé figyeljen. Ettől szerintem ne félj. Én picit irigykedek a nagycsaládokra. Ha lenne rá keret akkor én is bevállaltam voltam 4et.
3/3 anonim válasza:
Nálunk 3 kis korkülönbséges van , a legnagyobb 6 éves, utána 3 éves és egy 2 éves. Itthon nincsen gond , gyerekbiztos a lakás . Az utcán már más a helyzet , nagyon meg kell tanitani nekik , hogy ne rohanjanak ki az uttestre,játszotérre nem nagyon járok velük egyedül , mert egyik ide mászik , másik oda ,egyik hintázna , mig a másik csuszdázna , félek , hogy valamelyik leeseik valahonnan. Kertes házban lakunk , van az udvaron egy kis játszotér. Sajnos nem biztos , hogy össze fog jönni rövid idő alatt a 4 baba , nekem is volt tavaly 3 vetélésem. Ha nem lett volna már itt lenne a negyedik kicsi is , lassan már fél éves lenne. Nem lenne könnyü ,mert a 2 évesemnek még nem sikerült megtanitani , hogy ne rohangáljon az utcán , igy ő még sokszor babakocsiba van , hogy tudjak legalább bevásárolni velük , segitségem egyáltalán nincsen , a férjem csak esete 7-kor jön haza és szombaton is dolgozik. Nem könnyü , de bele lehet szokni , kelle egy jol bevált napirend és néhány alapvető szabály , igy elkerülhetőek a balasetek nagyrésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!