Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 honap korkulonbseggel...

17 honap korkulonbseggel szulnetek termeszetesen uton csaszarmetszes utan?

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát a 17 hónap elég kevés...A szomszédom menye most szült természetes úton náluk 22 hónap a különbség. :)Az elsö császár volt neki is.
2013. jan. 21. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem merném megkockáztatni.
2013. jan. 21. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Sok mindentől függ-így látatlanban én nem merném bevállalni.Legalább 2 évnek el kellene telnie a két szülés között.Nekem a dokim nem vállalta be a második szülésemet spontán,az első lányom 5 évvel és 3 hónappal azelőtt született császárral.De a második babám is nagyobb volt az átlagnál,nem ment volna spontán...ez látszott is az UH-on.
2013. jan. 21. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen műtéti technikával csinálták a császárt, nekem az új minisebbel csinálták széthúzással így bevállaltam volna, ha sikerült volna teherbe esnem.
2013. jan. 21. 22:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Angliaban elek es itt nem nezik a hegvastagsagot es 20. heten volt utoljara ultrahang. 36 hetes vagyok.39. hetre van idopontom csaszarra,de azt mondtak ,ha elobb beindul szulhetek normalisan is. A csaszar mellett dontottem,azert is van az idopont,csak bennem van az a hatha sikerulne termeszetes uton szulni,mert itt megadjak az eselyt ra siman... De sajnos nincs semmi ellenorzes es igy felnek bele vagni... Allitolag teljesen rendben mehet..
2013. jan. 21. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem is kicsi vizszintes vagasom van.Soha nem volt vele gondom.Elso 2 napban fajt csak.7 napig kellett szedni fajdalom csillapitot.
2013. jan. 21. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Angliában nem tudom, hogy van, úgy tudom MO-n 18 hónap a protokoll, aminek el kell telnie a két szülés között. Az alatt elvileg nem engedik a természetes szülést, de ismerek olyan anyukát, akinek 14 hónap van köztük és sikerült. De valóban sok mindentől függ. És a dokid, ha kéred, nem nézi meg a heget?
2013. jan. 22. 07:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Jo reggelt! Sajnos itt nincs doki(m).. Csak nover vizsgal es o csak nagyon nagyon indokolt esetben neznenek meg ultrahanggal. Nem vizsgaljak meg egyaltalan. :(( Pedig jobb lenne termeszetesen szulni,biztos nem egyszeru,de a csaszar sem az.Aki azt mondja ,hogy a csaszarosnak jobb..., mert meg nem prpobalta szerencsejere...!
2013. jan. 22. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!