Czibere judit kérdése:
Lányom ruháit születése óta mindig külön mosom a mienkétől. Most 3hónapos. Jól teszem hogy külön mosom? . Ha igen szerintetek meddig ajánlott?
Figyelt kérdés
baba ruha mosása2013. máj. 4. 17:41
11/19 anonim válasza:
fiam tegnap volt kettő, én most is külön mosom a ruháit, nekem így jó, külön öblítót használok neki.
12/19 anonim válasza:
Lányomnál még külön mostam az övéit egy pár hónapig, a fiamnál már első percben együtt mosom. 60 fokon és mosódiót, mosószódát használok, öblítésnek ecetet, úgyhogy miért is nem moshatnám egybe a miénkkel. Ja és úgy ahogy előttem írta valaki a 2 éves lányom ruhái (ételfolt, homok, piszok minden) és a 7 hónapos fiam ruhái (pisi, kakifolt, ételfolt) sokkal koszosabbak mint a mieink. Nem értem miért kellene külön mosni.
Azt megértem ha más mosószert/öblítőt használ valaki de én mint írtam mindent szódával/dióval mosok és ecettel öblítek.
13/19 anonim válasza:
Nem mosom külön. Eleve biomosószerrel mosunk, mert csak ezt bírja el az allergiás bőrünk, szóval nem volt rá ok, hogy külön mossunk :) Egyedül azokat a ruhákat mosom külön, ami fertőzésnek vannak kitéve (kórházi köpenyek, ruhák stb).
14/19 anonim válasza:
Mivel az enyémek nem voltak érzékeny bőrűek, így nem kellett külön mosni. A férjem koszos munkaruháját mindentől külön mostam, még az én farmeremtől is. Az első gyereknél 2-3 hónapig mostam külön a cuccait, a másodiknál egy percig sem. Pl. nem tettem külön a gyerek rugdalózóját az én pólómtól, amiben nem is voltam az utcán, csak ő büfizte le.
15/19 anonim válasza:
Én is külön mosom két éves a fiam.
16/19 anonim válasza:
Nekem most lesz 6 éves a fiam, de én még mindig külön mosom a ruháit. Úgyis van neki annyi szennyese pár nap alatt, hogy kigyűlik egy mosás, én így szeretem, hiába egyfajta mosószert használok.
17/19 anonim válasza:
én is külön mosom, de csak azért, mert párom ruhái néha tényleg koszosak :) egészen addig fogom így csinálni, míg el nem kezd kúszni-mászni.. ezután a vasalást is elhagyom, hiszen a földről úgyis összeszed mindenfélét ( na nem mintha kosz lenne nálunk)
18/19 anonim válasza:
Én olyan másfél éves koráig mostam külön - egyrészt akkor múlt el az ekcémája (addig neki mosódióztunk), másrészt akkor már bőven koszosabb lett a játszótéren, mint mi :)
19/19 anonim válasza:
Eleinte kis ideig külön, de csak nagyon lassan gyûlt össze normál adag, azóta együtt mosom a miènkkel, de baba öblítôjèvel...persze a "koszosabb" ruhákat (pl. párom egyenruhája) külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!