Volt valaki még úgy, hogy a baba születése után teljesen megváltozott a kapcsolata az anyósával?
Szia! Én pontosan így vagyok az anyósommal. Semmi gondom nem volt még meg nem született a kislányunk. A kórházban kezdődött az egész, azzal hogy én voltam a hibás amiért még nem indult meg a tejem (szerinte azért mert nem fejtem aktívan). Utána sem volt tejem nagyon akkor azt mondta azért mert nem akarok szoptatni. Neki sem jó semmi ahogyan én csinálom, ő mindig jobban tudja mikor éhes a kicsi, mennyit kell ennie, mikor szomjas, mikor kell pelenkát cserélni stb... Igen engem is kiakaszt sokszor, már szóltam neki én is, akkor háborgott, hogy ő soha nem szólna bele a mi dolgainkba. Utána persze minden kezdődött előről. Aztán szóltam a páromnak, és ő helyre rakta kicsit anyucit... Azóta jobb a helyzet, de ha mégis beszólogat, akkor egyik fülemen be a másikon ki.
Szólj a párodnak hogy beszélgessen el kicsit a drága mamával! :)
Na nekem ilyen problémám nincsen szerencsére, mert majd 3 éve nem beszélünk velük az esküvő óta! :-))) Hogy miért?! Hosszú lenne leírni, de azért írok egy példát (több lenne): szülőket összeültették a polgárin, mivel nagyszülők már nem élnek. Férjem anyja apám mellé került és míg ránk vártak, elkezdte a fiát (férjemet) pocskondiázni, milyen szemétláda stb. Hozzárakom, akkor taliztak először a szülők. Kérdem én, milyen szülő az ilyen??? Csak azért, mert nem vett fel nekik hitelt előtte éven a férjem...főleg, hogy akkor semmink sem volt jóformán, albérletben laktunk stb.
Hát így nem szól bele senki -szüleim sem- a gyereknevelésbe, szoptatásba, 4 hónapos a kicsi fiam...
Az enyém is "nagyon okos"...de nem csak nagyon, hanem a legokosabb! amit mond, azt úgy kell csinálni, ha nem , akkor az egész családot uszítja ránk!!! Mondjuk mondhatom, hogy ez nem meglepő, hiszen baba születés előtt is már kimutatta "foga fehérjét"...:(
Irigylem azokat, akiknek kulturált viszonyuk van az anyósukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!