Lányom ruháit születése óta mindig külön mosom a mienkétől. Most 3hónapos. Jól teszem hogy külön mosom? . Ha igen szerintetek meddig ajánlott?
Szerintem nyugodtan lehet a szülőkével együtt mosni az első naptól kezdve.
Csak figyelni kell a hőfokokra. Zokni, alsónemű, törölköző, ágynemű csak 60 fokon.
Másfajta mosószerrel mosod őket?
Egyébként ha nem allergiás, akkor nyugodtan moshatod a ti ruháitokkal együtt. Ha eddig másmilyen mosószert használtál az ő ruháihoz, akkor próbáld meg egyszer azt a mosószert, amit a saját ruhádhoz használsz, és ha nem lesz kiütéses, akkor nyugodtan moshatod együtt.
Ha maradsz a mostani megoldásnál, akkor nincs megszabva, hogy meddig ajánlott, addig csinálod így, amíg akarod.
:) Tök felesleges külön mosni... nem is értem minek? Ti a saját ruháitokba koszba "fetrengtek" ? Nem hiszem :)
Az ember ruhája ált. nem lesz a szó szoros értelmében véve KOSZOS, így nem kell külön mosni a gyerekét.
Én a Fiam ruháit az ELSŐ pillanattól együtt mostam a mieinkkel, ugyanazzal a mosószerrel/öblítővel. 7 hónap alatt eddig semmi baja, és asszem egészséges gyerek lesz ettől függetlenül :D
Mi sem fetrengünk koszban, ne haragudj 7es.
Én külön mostam, mert egyrészt külön mosószerrel, másrészt egy pár hónapos babának szerettem volna külön mosni, én így csináltam, más másképp. Ráadásul annyi ruhája volt, hogy simán összegyűlt mindig egy-egy mosás. Most két évesen már rég berakhatnám a közösbe, de annyi ruha van, hogy külön mosom még mindig.
A Lányomnál még külön mostam a ruháit egy jó ideig, a Fiamét viszont már kezdetektől együtt mosom a miénkkel. Én minden ruhához fertőtlenítős öblítőt használok (dm-ben lehet kapni, bár kicsit borsos az ára) és a gyerekeknek minden ruháját vasalom.
60 fokon mosni nem jó, csináltam egy időben, de eldurvulnak a ruhák a magas hőfoktól.
Ja és azért keztem együtt mosni a ruhákat, mert egy idő után csak nehezen jött össze 1 mosásnyi. Aztán meg ahogy elkezdtünk játszózni, a Lányom ruhái sokszor koszosabbak voltak, mint a miénkek:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!