Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem tudom elfogadni a...

Miért nem tudom elfogadni a babámat úgy ahogy van?

Figyelt kérdés

Annyira egy pocsék, sz.r anyának érzem magam.

Ma 8 hónapos a lányom, második csemete. ÉS nem tudom miért,de nem egyszerű vele.

Állandóan nyafog, sír, soha semmi nem jó neki, az altatás egy rémálom, csak a kiságyban tud aludni, de ma fél órán keresztül sírt, mire elaludt, ha ringatnám feszíti magát, babakocsit utálja. Éjszaka rengetegszer kel, az etetésnél fél percre nem tud nyugton maradni, a kaját állandóan a fejére keni.

Imádom, mert nagyon nagyon szeretem, de egyszerűen enm tudom már mit csináljak vele. Most is itt bőgök,hogy lehetek ennyire pocsék anya, de vannak napok amikor sírva futnék a világ végére,mert nonstop hallgatni a nyűglődését sírását. És amikor a szomszédo még megkérdezik,hogy már megint miért sír,na akkor aztán tényleg csak futnék....

2013. máj. 4. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy laktóz érzékeny? nekem a fiam volt így... az első a másodiknál helyből kap laktáz comfortot, igaz még csak cicizik, de azóta elszállt a baja és nem voltak az elsőnél sem durva tünetek ami alapján hamar rájöttünk volna...
2013. máj. 6. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Teljesen úgy vagyok én is mint a 3. válaszoló, vagy, ahogyan Te vagy kérdező. Az én gyerekem is 8 hónapos, ő is első. Igazából én sem tudom már mit csináljak, már elfogadtam így ahogy van, így szeretem :) És egyre-egyre jobban! 3.-án volt 8 hónapos és emlékszem meg is jegyeztem viccesen hogy már több mint 8 hónapja nem aludtam 5 óránál többet egyhuzamban :)
2013. máj. 7. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az "első babám ilyen" táborhoz. Imádom, az Életem, a mindenm, de nagyon nehéz vele, Hozzátáplálás megkezdése után 2 hétig csoda történt és rendesen aludt ájjel, egyszer még az éjszakát is átaludta, de utána minden visszatért, és onnan folytattuk ahol születésétől voltunk. Nemhogy 5 órát de néha 2-3at is alig alszom egyhuzamban éjszaka. Gőzöm sincs mi a baja, de nyugtalan, dobálja magát, szétszedi a kiságyat, és mindig az a vége hogy át kell hozzam hozzánk, mert nem bírom. Hasfájós volt nagyon, nemalvós, mostanában rákapott az egész napos sikítozásra, van nap, hogy kettőt nem tudok arrébbmenni, mert tutol egész nap.....de ettől függetlenül egy vidám mosolygós, barátságos cukorbaba, akiért bármit megtennék....7 hós kisfiú anyukája
2013. máj. 13. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!