Miért nem tudom elfogadni a babámat úgy ahogy van?
Annyira egy pocsék, sz.r anyának érzem magam.
Ma 8 hónapos a lányom, második csemete. ÉS nem tudom miért,de nem egyszerű vele.
Állandóan nyafog, sír, soha semmi nem jó neki, az altatás egy rémálom, csak a kiságyban tud aludni, de ma fél órán keresztül sírt, mire elaludt, ha ringatnám feszíti magát, babakocsit utálja. Éjszaka rengetegszer kel, az etetésnél fél percre nem tud nyugton maradni, a kaját állandóan a fejére keni.
Imádom, mert nagyon nagyon szeretem, de egyszerűen enm tudom már mit csináljak vele. Most is itt bőgök,hogy lehetek ennyire pocsék anya, de vannak napok amikor sírva futnék a világ végére,mert nonstop hallgatni a nyűglődését sírását. És amikor a szomszédo még megkérdezik,hogy már megint miért sír,na akkor aztán tényleg csak futnék....
szerintem érzi a te idegességedet,és ezért feszült ő is.
a fogai nem jönnek, ez is lehet a nyűgösség oka.
fejlődésugrás is lehet.,na meg az időjárás is.
az is lehet hogy kicsit hiperaktív.
ez nem azt jelenti hogy pocsék anya vagy,
akkor mind azok volnánk!
nem féltékeny a nagyobbra?
számtalan oka lehet
Üdvözöllek, sorstársam!
Nekem is a második babám lett ilyen, ő most 11 hónapos.
Iszonyatosan nehéz volt, az elején minden napunk ilyen volt, mint amit írsz, én is legszívesebben kifutottam volna a világból.
Már jönnek megint a kedves válaszolók, akik rátesznek egy lapáttal, hogy burkoltan, de te tehetsz róla, mert ha te nem lennél ideges, a kicsi is nyugodt lenne.
Csak az ír le ilyet, akinek még nem volt többemberes babája!
Nyugi, te nem vagy rossz anya, sőt erőn felül teljesítesz, mert ilyen baba hármas ikerekkel ér fel. Büszke lehetsz rá, hogy már 8 hónapja állod a sarat és milyen jól!
Idővel egyre könnyebb lesz!
Mi elkezdtünk TSMT tornázni a picivel, és azóta főleg sokat javult a nyűgössége.
Nálatok most van a szeparációs szorongás és gondolom a fogzás is, ezek az időszakok még egy nyugis babával sem könnyűek.
Csak fel a fejjel, nem te tehetsz róla, hogy ilyen kis érzékenynek született a babád.
Nehezebb feladatot kaptál mint ha egy extra nyugodt babád lenne, de az erőt is megkapod hozzá, hidd el!
Kitartást kívánok.
Próbáld megélni az örömteli perceket és akkor is erre emlékezz, amikor épp egész nap szörnyű a helyzet! (Tudom, hogy nehéz, de én is ezt próbálom és van, mikor már sikerül is!)
Ja és mi vele alszunk, így is sokat ébred éjjel, de cicizik kicsit és alszik is tovább, fel sem ébredünk ezekre teljesen, így kipihentek vagyunk.
Mondjuk ő sosem maradt el a kiságyban.
Nem érdekel, hogy ki mit gondol az együtt alvásról, vagy arról az anyáról, aki ezt "megengedi" a gyermekének, nekünk ez bevált módszer, hogy ne essünk össze másnap!
Hát,ha ez egy kicsit megnyugtat, nem vagy egyedül. Az én kisfiam is 8 és fél hónapos és pont ilyen kb. 2 hetes kora óta, mint a te kislányod.
Már beletörődtem,nem tudok mit csinálni...
Utálja a babakocsit, az autózást,nincs el egymagában egy percre sem, az éjszakáink borzalmasak, evés közben is csak ficereg.
Nem vagy rossza anya, egyszerűen ilyen tipusok, csak remélni tudom,hogy ez egyszer változni fog.
Gondolj bele,nekem első baba, én elsőre fogtam ki ilyen mentalitású babát és még meg merik kérdezni,hogy mikor jön a kistesó...hát semmikor, ő kitesz kettőt simán :-)
Kitartás!!!!!
Köszönöm nektek!!
Hát én is szoktam mondani,hogy ha ő lett volna az első tuti nem lett volna máspdik gyerekem:(
Nekem is ilyen a második kislányom. Hát, én is elég sokat sirok és ha nem lenne egy nagyobb testvére, akkor azt hinném, hogy totál béna anya vagyok. Igen, ők a többemberes babák. Az enyém, 16 hónapos és nem mondom, hogy egy kicsit is könnyebb lenne. A nagyobb még nem ovis, igy ő is ki van téve a kicsi nyafogásának, sirásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!