Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bevallt modszeretek...

Milyen bevallt modszeretek van a hiszti kezelesere?

Figyelt kérdés
10 honapos a kis fiam,es mostanaban mindenert hisztizik. Ha elveszek tole vmit, ha enni kell, ha vege a furdonek, ha leultetem, ha az ajtot becsukom,ha nem sikerul neki vmi stb. Ilyen hisztis marad, vagy ki tudom belole nevelni valahogy?
2009. szept. 28. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyerekek többsége ilyen. Én ilyenkor elszámolok 20-ig vagy 60-ig:D
2009. szept. 28. 16:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Húúú kislányom olyan hisztérika hogy csak na!!!!!13hós

Régen morogtam egy sort de rájöttem csak magamat dühítem.

Most vagy ott hagyom mert dolgom van vagy leülök elkezdek valamivel foglalkozni és őt érdekli és odajön.Általában az utóbbi bejön.

2009. szept. 28. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én általában megmondom neki, hogy hiszivel nem ér el semmit (nem tudom 13 hósan érti-e, de biztos ami biztos) aztán arrébb megyek és csinálok valami számára érdekeset. Van, hogy azonnal abbahagyja az üvöltést és odajön, de van, hogy eltelik 10 perc is. Ha ez sem használ akkor csak az marad, hogy felkapom, beviszem az ágyra és kezébe adom a "SZENT TAKARÓT", és ezzel megnyugszik.
2009. szept. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!