Levágatjátok 2 év alatti kislányotok haját vagy növesztitek?
Figyelt kérdés
Az enyém 15 hónapos, nyáron levágattuk, most is le kéne, mert a hajbavalókat nem tűri, így most kesze-kuszán áll neki ahogy növöget, de ha meg levágatjuk, olyan fiús (igaz csak a frizurája, nade akkor is..:)2009. szept. 28. 11:41
1/8 anonim válasza:
Én is ilyen kicsi korában vágattam le neki többször is. Mikor már nagyobb, óviba megy úgyse nagyon hagyja. Ameddig ő nem ragszkodott a hosszú hajhoz én vágattam.
2/8 anonim válasza:
Én csak a frufruját vágatom hátul meg hadd nőjjön. Most neki is kesze-kusza, de majd megnő. 16 hónapos a lányom
3/8 anonim válasza:
Én fél évesen vágattam először, majd 10 hósan toltuk le 12 mm-es géppel-na akkor nézett ki igazán fiúnak...
Azóta növesztés alatt áll, bár nyáron sajnáltam, mert melege volt. Remélem télen nől akkorát, hogy nyáron már tudunk vele valamit kezdeni...
Msot 15.5 hós.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Kislányomnak eddig csak a frufrujából vágtam le 2-szer picikét, mert nagyon a szemébe lógott. De most hétfőn elvittem magammal a fodrászomhoz és ő már hátul is "rendbe szedte" neki. Így most nagyon cuki és mégse kisfiús... bezzeg, ha én álltam volna neki, nem lenne ilyen csini... :-))))
17 hós kislány anyukája
5/8 anonim válasza:
13 hós és növesztjük.Most szoktatom a cofihoz, nem mindig viseki el, de majd hozzászokik.Szeretnék neki igazi szép hosszú hajat és a csatokat már most el kell kezdeni szoktatni.Nem szeretnék neki ahogy írjátok is fiús hajat, olyan nem szépek úgy.Ráadásul egy ismerősöm csak azért vágatja a haját a kislánynak hogy ne kelljen vele foglalkozni, fésülni.De álltalában a kislányoknak a stílusa/hajszerkezete mindig olyan mint az anyukáké.Csak figyeld meg.
6/8 A kérdező kommentje:
az utolsóhoz csak annyit, hogy az egy dolog, hogy az én kislányom nem tűri a copfot meg a csatokat a hajában, csak pár percig max, ennek ellenére próbálkozok én is,na de mi van, ha véletlenül nem veszem észre, és a szájába veszi azt a picike csatot? Nna, ettől félek igazán, hogy hogy tegyek ilyeneket a hajába, amíg a szájába vesz dolgokat? De ha meg nem tudom eltűzni, copfozni...stb, akkor hiába szeretném, hogy már most hosszú hajú legyen...
2009. okt. 1. 00:14
7/8 anonim válasza:
Teljesen iagazd van, míg mindent a szájukba vesznek nem szabad csatot meg gumit rakni bele, mert hamar megvan a baj. Én csak frufrut vágatok hátul meg hadd nőjön, így nem lóg a szemébe, igaz össze vissz, de azért aranyos.
8/8 anonim válasza:
ába16:22-es vagyok.Én azért merem a hajába tenni mert nálunk a kislány nem szokott a szájába tenni csatokat sem.Ha látom kiveszi rögtön a hajába teszem vissza.Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!