Mi a véleményed arról, hogy bűnösnek találták azt az anyát, aki egy ágyban aludt a gyermekével, és reggelre a kicsi meghalt?
"Nyolcan feküdtek le itt aludni egyetlen L-alakú ágyba: a két asszony, valamint összesen hat gyerek, P. B. kettő, valamint a testvére négy gyereke."
Egy dolog, mikor az anya egy nagy franciaágyon alszik a babával, a baba az egyik felén és az anya a másikon. És itt pedig egymást hegyén-hátán aludt 8 ember.
Nem rég egy magyar anyát ítéltek el, mert a 2 éves gyereke bele fulladt a szomszéd medencéjébe. Egyedül hagyta kint, és átmászott valahol és bele fulladt.
Ez teljesen egyforma mint, hogy együtt alszik a gyerekkel és az megfullad.
Aki azt írja, hogy ez az együtt alvás miatt.. Mindkettővel együtt aludtam, és nem emiatt lesz baj.
Nem mindegy, hogy hárman alszunk; apa, baba, anya, vagy 8-an! :O
Így, hogy ennyien voltak az ágyban valóban felelőtlen volt. De a büntetsét szerintem nem érdemelte. Elég nagy tragédia neki, hogy meghalt a pici....
Olvastam, de ahol én olvastam ott nem írták, hogy 8-an aludtak egy ágyban! Jesszus. Ott még én is megfulladnék.
Valaki azt írta, hogy egyenlő azzal aki kinthagyta a gyerekt a kertben, és az belefulladt a szomszéd medencéjébe, ezzel nem értek egyet.
Én is szoktam pár percre magára hagyni a kertben a 2 éves fiamat, mert vannak MUSZÁJ dolgok, pisilni bemenni, kajára ránézni, telefont felvenni stb. Rohadt egy érzés lehet annak az anyukának...
Sajnálom a szülőket és a gyerekeket is:(( Egyébként, itt a szomszédos településen két eset is volt, ahol csak az anya és a pici baba aludt együtt mégis megfulladtak a babák:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!