2-3 hónapossal hová mentek május 1-én?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon meleg van már 10 órától egész délutánig, hová lehet menni, mentek valahová egyáltalán?2013. ápr. 30. 22:20
1/11 anonim válasza:
Le az alagsorba.Ott csak 20 fok van.
2/11 anonim válasza:
Mi nem megyünk sehova. Lehet, hogy a környéken sétálunk egyet, de programot nem csinálunk külön.
3/11 anonim válasza:
Ez még nem kánikula.
Bárhol lehet vele sétálni, én is kimegyek az 5 hónaposommal.
4/11 anonim válasza:
1-es vagyok.most miért kellett lepontozni?az alagsorunk be van rendezve rendesen egy szobának,nincs légkondi a házunkban.és tényleg oda húzódunk le mikor ilyen meleg van.Nem fogok parádézni egy 2 hónapossal ilyen melegben sehol...
5/11 A kérdező kommentje:
Légyszi ne pontozzatok le senkit, mert azt hiszik hogy én voltam. Nekem minden válasz hasznos, és köszönöm ha válaszol valaki.
Amúgy nekem sincs kedvem kivinni a babánkat, nem érdekli még őt ilyen korban a felhajtás, sőt. Valami arborétumba gondoltam, de ott nem lehet megoldani a szoptatást.
2013. ápr. 30. 22:43
6/11 anonim válasza:
én is ezen gondolkozom, ugyan az enyém 7 hónapos, de szopik még. vmi olyan helyre mennék a szabadba, ahol nincs tömeg, de akkor vagy kint kéne szoptatnom, vagy a kocsiban.. hát nem tudom
7/11 A kérdező kommentje:
Plusz még hozzájön hogy 1-2 perces ivó-szopikat is kér, mivel izzad. Pedig megígértem neki hogy veszünk lufit:))
2013. ápr. 30. 22:56
8/11 anonim válasza:
Huh, megigerted egy 2 hónapoknak, hogy veszel neki lufit??? Uristen mekkorát csalódna, ha ne kapna.......
10/11 anonim válasza:
Mi csak sétálni megyünk ki a 8 hónaposommal. Még felegesnek tartom kivinni ilyen rendezvényekre... majd jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!