6 órás vonatút 4 hónapossal egyedül?
Valaki utazott már hasonló korú kisbabával ilyen hosszú útra?
A vonat kb.5 óra, utána 1 órás buszozás vár ránk.
Mindenképp el kell utaznom, a kérdés csak az, hogyan fogja viselni a kislányom?
Nincs babakocsink, így az idő egy részében mei tai-ban lesz rám kötve, de ha felébred ki kell vennem belőle, különben sír.
Szerintetek katasztrófa lesz és szenvedés, vagy megoldható?
Ha igen, örülnék bármilyen segítő ötletnek!
(Csak anyatejes, de arra a napra majd veszek tápszert.)
Szerintem a tápszer rossz megoldás, főleg ha csak anyatejes. Ha tudsz, akkor inkább fejj le neki. Ráadásul nagyon rosszul adná ki magát, ha nem fogadja el a tápszert és végigsírja éhesen az utat.
Ha alapból nyugodt természetű a baba, akkor talán menni fog. Az etetés és pelenkázás lesz macerás. De ha szerencséd van, a vonatút nagy részét átalussza. Nehéz kérdés, én félnék, hogy sokat sírna, nem bírná.
Na de a babakocsi mivel jobb??
Azt még pluszban kerülgessék az emberek, ráadásul a buszra fel sem tudok vele szállni.
Van, de nagy fajta.
Esernyő kocsit meg még nem használhatok vele.
Amúgy ha hisztis lesz, a babakocsiban is az lesz, a mei tai jobb, legalább szabad a két kezem.
Még sosem utaztam vele, ezért félek, mi lesz.
Azt sem akarom, hogy végigüvöltse az utat, mert ilyen sokáig biztos nem fog aludni.
Ez az amit nem tudok elképzelni: hogy szoptassam a vonaton, ha körülöttem emberek vannak??
(amúgy miért kell lepontozni a kedves válaszadót?)
Ne szoptass a vonaton, persze, egy csomó ember lesz körülötted, érthető hogy nem akarsz!
De ha lefejed a tejet előtte az mégiscsak jobb mint a tápszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!