6 órás vonatút 4 hónapossal egyedül?
Valaki utazott már hasonló korú kisbabával ilyen hosszú útra?
A vonat kb.5 óra, utána 1 órás buszozás vár ránk.
Mindenképp el kell utaznom, a kérdés csak az, hogyan fogja viselni a kislányom?
Nincs babakocsink, így az idő egy részében mei tai-ban lesz rám kötve, de ha felébred ki kell vennem belőle, különben sír.
Szerintetek katasztrófa lesz és szenvedés, vagy megoldható?
Ha igen, örülnék bármilyen segítő ötletnek!
(Csak anyatejes, de arra a napra majd veszek tápszert.)
Elvileg akkor elképzelhető, hogy a vonat elringatja és a szokásosnál is többet fog aludni?
Aki már utazott babával, azokat kérdezem.
De most komolyan, ezt honnan kellene tudnunk?
Lehetséges hogy elringatja és végigalussza az utat, ahogy az is lehetséges, hogy megrémíti az ismeretlen környezet, a sok ember és a zaj és végigsírja az egészet. (mert a kedvetekért sajnos nem fognak visszafogni a hangerőből, én egyszer utaztam vonattal és akkor két idős házaspárt megkértem hogy halkabban egy kicsit mert aludna a pici, erre nekem estek hogy mit képzelek, úgy beszélnek ahogy akarnak, majd még hangosabban elkezdtek röhögcsélni, sőt az asztalt is verték stb)
Reménykedj hogy minden rendben lesz, vidd magaddal a babakocsit abban kényelmesebben tud aludni és ha sírna próbáld nyugtatgatni, mást nem tehetsz.
Hú, ez nagyon merész vállalkozás szerintem. De ha muszáj...
Evett már cumisüvegből? Mert lehet, hogy el sem fogadja, ha idáig csak szopizott, és meg is zavarhatja a szopizásban.
Szerintem is inkább lefejt tejecske kéne neki, esetleg berakhatnád ilyen hőtartó cumisüveg tartóba, bár elvileg az anyatejet meg hűtve kéne tárolni, különben nem tudom meddig tartható el. A legjobb lenne tényleg valahol szopiztatni, ha adódik rá alkalom.
Lehet, hogy a tápszert el sem fogadja, ha nem ismeri.
Mindenesetre sok sikert kívánok az úthoz, reméljük a legjobbakat!
Lefejt tejet már evett üvegből.
Nem tudok sajnos annyi tejet fejni és vinni, mert másnap jövünk haza, szintén 6 órás út...Ráadásul hűtő sincs ahová megyünk, marad a tápszer.
Előtte majd 1 héttel megpróbálom neki, hogy elfogadja-e.
Bár fogalmam sincs milyen márkájút vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!