Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 órás vonatút 4 hónapossal...

6 órás vonatút 4 hónapossal egyedül?

Figyelt kérdés

Valaki utazott már hasonló korú kisbabával ilyen hosszú útra?

A vonat kb.5 óra, utána 1 órás buszozás vár ránk.

Mindenképp el kell utaznom, a kérdés csak az, hogyan fogja viselni a kislányom?

Nincs babakocsink, így az idő egy részében mei tai-ban lesz rám kötve, de ha felébred ki kell vennem belőle, különben sír.

Szerintetek katasztrófa lesz és szenvedés, vagy megoldható?

Ha igen, örülnék bármilyen segítő ötletnek!

(Csak anyatejes, de arra a napra majd veszek tápszert.)

2013. márc. 1. 16:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Elvileg akkor elképzelhető, hogy a vonat elringatja és a szokásosnál is többet fog aludni?

Aki már utazott babával, azokat kérdezem.

2013. márc. 1. 17:48
 12/19 anonim ***** válasza:

De most komolyan, ezt honnan kellene tudnunk?

Lehetséges hogy elringatja és végigalussza az utat, ahogy az is lehetséges, hogy megrémíti az ismeretlen környezet, a sok ember és a zaj és végigsírja az egészet. (mert a kedvetekért sajnos nem fognak visszafogni a hangerőből, én egyszer utaztam vonattal és akkor két idős házaspárt megkértem hogy halkabban egy kicsit mert aludna a pici, erre nekem estek hogy mit képzelek, úgy beszélnek ahogy akarnak, majd még hangosabban elkezdtek röhögcsélni, sőt az asztalt is verték stb)

Reménykedj hogy minden rendben lesz, vidd magaddal a babakocsit abban kényelmesebben tud aludni és ha sírna próbáld nyugtatgatni, mást nem tehetsz.

2013. márc. 1. 17:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Hú, ez nagyon merész vállalkozás szerintem. De ha muszáj...

Evett már cumisüvegből? Mert lehet, hogy el sem fogadja, ha idáig csak szopizott, és meg is zavarhatja a szopizásban.

Szerintem is inkább lefejt tejecske kéne neki, esetleg berakhatnád ilyen hőtartó cumisüveg tartóba, bár elvileg az anyatejet meg hűtve kéne tárolni, különben nem tudom meddig tartható el. A legjobb lenne tényleg valahol szopiztatni, ha adódik rá alkalom.

Lehet, hogy a tápszert el sem fogadja, ha nem ismeri.

Mindenesetre sok sikert kívánok az úthoz, reméljük a legjobbakat!

2013. márc. 1. 18:19
 14/19 A kérdező kommentje:

Lefejt tejet már evett üvegből.

Nem tudok sajnos annyi tejet fejni és vinni, mert másnap jövünk haza, szintén 6 órás út...Ráadásul hűtő sincs ahová megyünk, marad a tápszer.

Előtte majd 1 héttel megpróbálom neki, hogy elfogadja-e.

Bár fogalmam sincs milyen márkájút vegyek.

2013. márc. 1. 18:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Most nem azért de a tápszert hogyan készíted el a vonaton? Meleg víz kell hozzá, mert hidegben nem oldódik fel teljesen.Ha előre elkészíted az sem jó mert a tápszert még hűtőben sem szabad egy-két óránál tovább tárolni nem még szobahőmérsékleten. Szoptass úgy a vonaton, hogy letakarod egy textilpelussal az egész "műveletet".
2013. márc. 1. 22:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen cumisüveg melegítő amit a kezeddel tudsz felmelegíteni. Ezzel meg tudod picit melegíteni a vizet a tápszernek.Utolsó voltam..
2013. márc. 1. 22:49
 17/19 anonim ***** válasza:
2013. márc. 1. 22:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Meleg vizet termoszban is vihetsz és akkor csak be kell keverni a tápszert.
2013. márc. 2. 08:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, az lesz szerintem, hogy viszek meleg vizet termoszban, meg 1 adag lefejt tejet amit az elején megihat, addig nem romlik meg.
2013. márc. 2. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!