Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sárgarépát, hogy készítsem el...

Sárgarépát, hogy készítsem el 5hónapos babának? (Eddig amit én készítettem semmit nem evett meg csak az üveges bébi ételt)

Figyelt kérdés
2013. ápr. 30. 11:19
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az egyetlen,aki ilyenkor kezdi el,és nem is egy anyukát ismerek és nem is egy anyukáról olvastam.Azt nem értem,hogy ha valaki feltesz egy kérdést,akkor mi a sza.ért nem arra válaszolnak egyes "emberek".Nem arra kértem,hogy ő arról okoskodjon,amire nem kértem.Ha meg otthon nincs minden rendben akkor ne itt próbálja magát ki élni.Én se szólok bele,hogy mikor mit ad enni a gyerekének.Vagy lehet csak annyi "okos",hogy nem értette a kérdést.És attól,hogy esetleg valamit nem szeret az nem attól van,hogy rosszul főzök.Pl mondjuk az almát banánnal..... Hát azt rajta kívül senki nem főzi... És felőlem aztán mondhat akármelyik nagyokos bármit,ha az orvos is meg a védőnő is mondja,hogy próbáljam,kezdjem.És honnan tudják egyes emberek,hogy az én gyerekem mire van felkészülve?Amúgy ha ez megnyugtatja a kötekedő lelkű lényeket,megnéztem 3hónapos és 3hetes volt mikor először adtam neki reszelt almát.AMIT NEM KELL FŐZNI!A kötekedő nagyságos asszonyoknak üzenném:Uratoknak szóljatok tegye oda magát,hogy ne legyetek ingerültek:D
2013. máj. 2. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!