Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Babám nem eszi...

Mit tegyek? Babám nem eszi meg a sárgarépát!

Figyelt kérdés
Próbáltam már krumplival, tápszerrel keverve is és sehogy, pedig az édesebb fajtából készítem Neki. Öklendezik tőle és kiköpi. Hagyjam ki és ne egyen répát???
2012. dec. 20. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd egyenlőre, majd próbáld meg később. Lehet, hogy Ő egyszerűen nem szereti, a felnőttek sem esznek meg mindent.
2012. dec. 20. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig utáltam a sárgarépát. Egy darabig hagyd, ne adj neki, hátha még változni fog. De természetes, hogy néhány ételt nem fog szeretni, lehet hogy a sárgarépás ételek ilyenek lesznek.
2012. dec. 20. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagy ki egy darabig! Pont néhány hónappal ezelőtt a babavilágban mondta az a szimpatikus gyerekorvos, hogy hagyni egy darabig, majd ahogy a többiek is mondják visszatérni rá.Nem írtad, hogy mennyi idős a babád, de esetleg később meg lehetne próbálni almával, vagy csirkemájjal. Az én babám sem ette meg, aztán rájöttem, hogy erőteljesebb, intenzívebb volt az íze, ezért ha a piacon látok zsengét, egyből megveszem.
2012. dec. 20. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam soha nem volt oda érte, már 13 hónapos, de ma se ette meg a levesből. Nem szereti és kész, mi se eszünk meg mindent.
2012. dec. 20. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:

össze töröd villával vagy teljesen lepürésíted?

Nekem a lányaim kb 8-10 hós korukig csak a leturmixolt és átpaszírozott kajákat ették meg. így mindent.

pont a répa amit nagyon nehéz még pürésíteni is, így mindenképpen paszírozni is kellett.

de ki is hagyhatod.

2012. dec. 20. 13:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor hagyom egy darabig, hátha később megeszi!
2012. dec. 20. 14:00
 7/7 anonim ***** válasza:

8 hónaposan meg nem ette volna, most, 10 hónappal később nincs olyan répaföld ami eleget teremne ennek a nyúlgyereknek, annyi répát eszik :-)

Hagyd, majd próbáld később.

2012. dec. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!