Hogyan és mivel készítsem el a sárgarépát, hogy a babám elfogadja?
Sziasztok!
A kisfiam 5 és fél hónapos, reggel és este tápszert eszik, tízóraira gyümölcsöt, ebédre főzeléket, uzsira tejpépet. Eddig gyönyörűen haladtunk a hozzátáplálással, mindent szívesen megeszik, mindent szeret. Kivéve a sárgarépát.
Konkrétan nem tudom, mi a baja vele, de próbáltam már magában adni neki, krumplival, úgyse kellett.
Mivel párosíthatnám, hogy megegye a répát?
Szia
Én húsleves levével turmixoltam össze a sárgarépát és úgy imádta,noh meg néha belereszeltem egy keveset a főzibe.Igaz anyatejes volt így később kezdtem a hozzátáplálást.
OFF:só,cukor,méz,keksz,citrom????Te jó Isten hol éltek ti???Könyörgöm 5 és fél hós babáról beszélünk!Ezek még az ő veséjét terhelik!
Sütötökkel sztem azért nem jó mert állítólag az már sok karotint tartalmaz,besárgulhat!
Én sütni szoktam fóliába vagy almával összefőzöm,vagy gyengére főzött húslevesből kiszedem!Mind a 3 verzióba imádja a fiam!
Én is a húslevesből szedem ki, krumplival összeturmixolom.
Úgy a legfinomabb (szerintem).
Ha nem a húslevesben fő, és nem elég édes, akkor egy pici cukrot és sót én is teszek bele. Semmi baja nem lesz ennyitől!!!!!
Egyébként nálunk az a kedvenc a kezdetek óta.
Az én babám is utálja a répát, kivéve, ha húslevesből veszem ki, -úgy van íze. :) Tudják ők, mi a jó... :D
A mézről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!