Sárgarépát, hogy készítsem el 5hónapos babának? (Eddig amit én készítettem semmit nem evett meg csak az üveges bébi ételt)
Kedves kérdezö
Ha csak üvegesett szereti adjál neki azt ,ha nagyobb lesz ugy 1 éves kora körül ugy is a ti kajátok lesz a jó.
Amúgy mért kellett az előzőmet töröltetni? Nem volt különösebben bunkó szerintem, a kérdésedre is válaszoltam, leírtam a véleményemet, normális, naprakész infoval rendelkező dokik nem javasolják 3 hónaposan, általában még 4 hósan sem. Mert nem érettek, rá. Pont. Az más, hogy bezzeg minket is így etettek és itt vagyunk. De új évek, új évszázad (éévezred), új javaslatok.
Nem azt mondtam, hogy csak az a jó, ahogy én csináltam, de cseszettül felesleges erőltetni... És mindegy hogy anyatejes vagy tápszeres, az emésztőrendszere nem érik meg előbb, a reflexeit nem vezsti el előbb...
Mindegy. Gondolom ezt is törölteted. Remélem ettől jobban érzed magad, hogy a negatív kritikát nem viseled és el kell tüntetni.
Pá, jóéjt
Keverd össze tejjel, vagy tápszerrel, a saját főzővízével, ha nagyobb lesz puhára párolva adhatod a kezébe. Próbálhatsz céklát adni, sütőtököt (ezeket sok baba szereti)
Egyébként szerintem sem érett még rá, hiába eszi az üvegeset (főleg nem VOLT az 3 hónaposan, és valóban jó nagy barom az a gyerekorvos, aki ekkora babának anyatejen, tápszeren kívül mást javasol) És nem akarom bántani senki anyukáját, de hozzátáplálásban a legkevésbé a szülőkre hallgatok, mivel a mi gyerekkorukban millió dologban volt más (sajátomra sem, szóval tényleg nem bántásból)
Mellesleg a válaszokat végigolvasva, kérdező, és 53%- os válaszoló, mindketten ostobák vagytok, már csak azért is mert leálltok a másikkal vitázni (bár nézőpontot tekintve én a válaszolóval értek egyet, annak ellenére, hogy kissé talán bunkón fogalmazott)
16- osnak teljesen igaza van, minden szavával egyetértek.
Amúgy bár csak most jöttem, kedves kérdező a válaszok töröltetésével pont a saját bizonyítványod állítod ki.
Az eredetire pedig nem tudok mást mondani, anyatejjel, tápszerrel turmixot csinálni, akár olyan szinten hogy "iható legyen, ne ehető". Illetve maradjon továbbra az üveges.
Amúgy én rettentően jókat tudok szórakozni az ilyen vitákon, de jobb amikor a teljes látható marad :) :)
Legalább 2 eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!