Nem tápszerrel, hanem csak vízzel készítettem el a Milupa 7 gabonás tejpépet a 7 hónaposomnak. Ez árt neki?
A saját figyelmetlenségem volt. Nem tápszeres baba, így nem is gondoltam, hogy ez nem simán vízzel készítendő. Sajnos nem olvastam el.
70 g-ot evett belőle gyümölccsel.
Ehhez az egyhez valóban tápszer vagy anyajetet ajánl a gyártó, mert ebben semmi egyéb nincs, csak gabonapehely a babák számára megfelelő formába, nincs tejpor, édesítés, semmi benne. Szóval ha csak vízzel csináltad, akkor nyilván ízetlenebb volt, persze a gyümölcs javított a dolgon :)
Szóval baja nem lesz tőle semmiképp, nem lesz olyan finom, de ha megette, egészségére! :)
Én egyébként 3 féleképpen szoktam ezt csinálni. Egyrészt vagy lédúsabb gyümölcsökhöz adom simán a pelyhet, ezzel kvázi besűrítve, nagyon szereti a lányom. Aztán simán tápszerrel, vagy fél adag tápszerrel elkészített pép, és bele még gyümölcspép...mindet nagyon szereti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!