Szerintetek jó ötlet?
Páromnak az előző kapcsolatából van egy kisfia akit hozzá
hasonlóan Lászlónak hívnak. (kitalált név) Most, hogy babát
várok és kiderült, hogy kisfiú lesz szeretnénk, ha ő is az
apukája nevét kapná, mivel ez már szinte családi hagyomány a
párom dédnagyapját, nagyapját, apukáját is így hívják.
Hehe 13-as, ez nekem is eszembe jutott, csak én nem akartam leírni...:) Még a végén lesz egy focicsapatnyi Lacika...:P
Bocsi:)
Értem hogy szeretnéd ha apa nevét is megkapná, adjátok azt második névként. és ha úgysem azon szólítjátok akkor ez így jobb is lesz. Nekem a fiamnak a második nevét használjuk, és állandóan mindenhol magyarázzuk hogy nem az első hanem a második néven szólítjuk, szóval az emberekben jobban megvan ez hogy az első nevet használja vki.
A másik hogy attól hogy anyuka most nem engedi hozzátok Lacikát, ez még változhat és a párodnak is tök kellemetlen lesz mentek vhová találkoztok másokkal és akkor mondja hogy ők itt a gyerekeim Lacika és Lacika...:( Na ...gáz.
Nekem van ilyen család ismerősöm.Apuka Csaba (kitalált név),legidősebb gyerek Csaba és a legifjabb is Csaba,bár neki adtak egy második nevet is,amit abszolult nem használ,tehát értelmetlen volt,csak a megkülönböztetés miatt kapta.Elég gáz.Főleg amikor egy házban laktak.Csöngött a telefon és keresték Szabó Csabát,erre mindig rá kellett kérdezni melyiket is :D
Amúgy a második feleséget,nem sok ember tartja normálisnak ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!