Babaruha börzére valami ötlet árusító részére?
Megyeszékhelyen lesz babaruha börze, most megyek először árulni. Kb 80 eladó lesz, mindenkinek 2x2 méteres helye lesz árulni. Asztalt nem biztosítanak.
Vannak ruháink 0-2 éves korosztály részére, fiú s lány vegyesen, a 2 gyermekünk után. Bodyk, pólók, pulóverek, nadrágok, cipők.
Nincs valami ötletetek, vevőcsalogató praktikátok?
Gondoltam kinyomtatom egy A4-es papírra hogy fiú-lány ruhák 0-1 éves, 1-2 éves korig, és így teszem 2 csoportba. És persze a csoporton belül a ruhafajták szétszedve, mosva, vasalva.
Olcsón gondoltam mindent, 100 max 200 Ft-okért. Sok ruhánk van, nem férünk, az a célom hogy eladjak szinte mindent.
Mivel először megyek árulni, tapasztaltabbak véleményét, tanácsát várnám :) Köszönöm!
Pont ma voltam bababörzén :-)
Az tetszett, ahol a méret és az ár is fel volt tüntetve.
Meg szét volt szedve színek szerint.
Az ár nekem egyforma lesz, mármint minden body és póló 100 Ft, minden pulóver és nadrág 200 Ft, minden rugi 200 Ft. Legalábbis ez a tervem. Ezt kinyomtatom A4-esre és ebből az ár egyértelmű lesz mindenkinek.
Te is a színekről írtál...ez is megfontolandó. Ezek szerint színek szerint válogassam és egyben legyenek a ruhák? Mármint az összes piros body, rugi, póló, nadrág egyben?
Fiú - lány külön? Nem nagyon terveztem így, mert pl a fehér, zöld, sárga dolgok uniszexek. Abban igazad lehet hogy össze fogják dobálni. Viszek magammal egy segítőt max 2 embert engednek egyszerre, majd segít pakolászni. De lehet tényleg káosz lesz :)
Aztán az is kérdés, megéri-e kimenni.
Szerintetek reális a 100-200 Ft-os ár? Jó állapotúak a ruhák, mosva-vasalva lesznek.
Igen, igaz nem sima A4-esre kellene kiírni hanem valami színesre, vagy legalábbis színes betűkkel.
Asztal nem lesz, nem biztosít a szervező, kivinni pedig nem tudok mert nincs jogsim, a párom pedig dolgozni fog :( Marad a földre leterített pléd.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!