Ha nincs ott a Stokke logója egy árusító honlapon, akkor
az nem eredeti?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 12:51
1/4 anonim válasza:
Ha a Stokke hivatalos cége engedélyezi a viszont árusítást,akkor mindenképpen ott kell lennie a Stokke logojának a honlapon.
Márpedíg csak engedélyezve lehet viszont árusítani,kivéve ha a hivatalos Stokke cég szerződésben áll a viszonteladóval.
Lsd:Brendon stb hivatalos viszonteladók.
Ha egy honlapon nincs ott a Stokke logo,de mégis árulnak Stokke babakocsit vagy bár bármilyen más Stokke terméket akkor az nagy valószínűséggel hamisítvány.
2012. máj. 4. 17:45
2/4 anonim válasza:
Szia! Nem feltétlenül nem eredeti. vannak olyan kisebb oldalak akik magánemberként külföldről beszerzik a gyártótól és behozatal után valamennyivel ár alatt eladják. Akkor tudod hogy eredeti-e vagy sem ha a kocsi papírjai nincsenek meg, vagy esetl hiányzik róla a stokke jelzés. A legtöbb esetben ilyen honlapon nem csak lerendeled simán, hanem fel kell venni személyesen a kapcsolatot az árusítóval és akár interneten keresztül, de valamiféle szerződést írj vele. Én tudok ilyen oldalt mert én is rendeltem tőlük. Kb 70e ft-ot spóroltam meg és teljesen ugyan azt kaptam mint amikor üzletben vettem meg (más színben, második gyerkőc és imádunk apukával sétálni minden délután jó időben és nem elég a fellépő-másfél év korkülönbség)Minden papír ugyan az volt, a doboz, a becsomagolás..a rajta levő feliat...MINDEN! Várni kellett 2 hetet amíg megkaptam, de ez nem okozott gondot. Véletlenül találtam rá, és télen egyforma téliesítő szettet is biztosan onan fogok venni a másikra is. Külön tetszett, hogy végig tartották velem a kapcsolatot és nem nekem kellett loholni utánuk, hogy na akkor fog-e jönni és kb mikor. Azt tudnod kell, hogy azért van rajta elsősorban árrés, mert változik a forint. Másod sorban pedig a bolt nyilván több hasznot hajt fel hamár a 4 db kirakatában álló babakocsik össz értéke 1misi...aztán vagy eladja vagy nem, de addig is benne áll az összeg. Csalók bizonyára vannak... de a stokket hamosítani...hát..esetleg még arra tudok gondolni, hogy nem tisztes módon gyárból került ki...
2012. máj. 4. 18:58
3/4 nyuszkólány válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy hol rendelted a kocsit a neten? Én is pont most vagyok dilemma előtt, de nem tudom, hogy bízzak-e bennük?? Előre kéne utalnom a pénzt, de szerződést írunk, irodájuk van, és elvileg 12 hó garanciát, és 90 napos visszafizetési garit ajánlanak. Szabóné Csilla, és Csabai Cintia az összekötők! Nincs valaki, aki esetleg rendelt Tőlük??!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!