Babanézőbe milyen ajándékot vigyek? Valami jópofa ötlet? Ti mit kaptatok, vagy vettetek?
Jópofát szeretnél vagy hasznosat?
Ha jópofát, akkor valami feliratos body, rugi, ha hasznosat, akkor vásárlási utalványt.
Árkategóriák szerint: Csörgő, kiskönyv -plüss vagy amit később vízben is tud használni (700-1500)
Könyv - inkább anyukának babával kapcsolatos, én örültem volna ha verses, énekes könyvet kapok, mert imádja ha éneklek neki és újra kellett tanulnom a gyerekverseket (2000-3000).
Forma-színegyeztető, bár ezek csak 6 hós kortól vannak, viszont sokáig fog vele játszani kb.5000.-
Játszószőnyeg 50000-15000
Kaptunk fogyóeszközöket - pelust (2-es), popsitörlőt, cumit, 62-es rugikat, bodykat, zoknit, babatakarót ilyesmit.
Èn mindennek örültem.
Csak annak nem ami már kicsi volt neki. Kaptunk kicsi pelenkát, azt rádtam azért, de már vágott neki mindenhol.
Kicsi kabátot, és kicsi rugikat is. Szuper volt. Pedig normál súllyal születtek.
Más mindn jöhetett. Ja még ami nekem kicsit felesleges volt a 10-ik pipere szett. krém+fürdet+popsikrém+olaj. Kb még mindig van 10 flakon olajam és 5 tubus krémem.
Fürdetö elfogy meg még a popsikrém is lassan. De olajat senkinek ne vigyél.
Aztán ha csak dekorációt kaptam vagy akármi mást is örültem neki.
Attól függ, mennyit szánsz rá.
Két gyermekem van, ezeknek örültem/örülök a legjobban.
Fényképalbum, feliratos body (de csak ha tényleg oké a méret), vmi ennivaló nekem (bármilyen főtt étel, vagy desszert, amivel nem én ügyködtem), vásárlási utalvány, bab nevével hímzett takaró vagy rongyi/alvókendő, hozzátápláláshoz babás műanyag etetőkészlet (ilyenre az elején nem költ az ember, de később jól jön).
Most ennyi jut eszembe...
Én tegnap voltam, egy ágynemű szettet vittem, aki takaró, rácsvédőt a kiságyba. Tescóban 5000 Ft, nagyon szépek vannak!
Meg vettem ruhát a picinek, a nagyobbaknak meg csokit kekszet.
Én ennek örültem volna, azért ezt vettem!
Az előző gyermwknél is plédet vitte, annyira szereti a kisfiú, 5 évesen is csak azzal alszik!
Én szerettem ha rákérdeznek mire is van szükség, hisz elsősorban itt nem a meglepetésről van szó, mindinkább a segítségről.
Ami szerintem ötletes, és hasznos az a pelenkatorta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!