Kertben miben van már kúszó-mászó babátok? Járóka? Babakocsi? Egyéb ötlet?
Egyelőre a babakoisban amíg alszik, max 20 perc, utána kézben, a lányom is nagyon hamar megunja:(:(
Ötletem nincs, most "szenvedünk",mert csak mászna és mászna
REmélem valakitől kapunk valami jó tippet
Egyrészt még hideg van, de ha melegebb lesz, akkor se hagynám ott a földön, amíg mondjuk beugrok valamiért a házba vagy a tesóval játszom, vagy mittudomén.
De lehet, hogy ellenne, még nem voltam ilyen szituban, úgyhogy lehet, hogy túlkomplikálom. :)
De most hajlok arra, hogy beruházzak egy akármilyen vacak járókába...
Tapasztalta kertes anyukák véleményét várom!! :)
Hát izé ,én mobil cuccot használok ,méghozzá a kutya kerítést.Ez bővíthető és biztonságos,sőt a kutyasulira is azt használom ha viszem a gyereket. És nem drágább mint egy járóka.Ajánlom most húsvétkor akciós a fresibe,nyuszi karám vagy kölyök kutya karámként 6-8 elemes 8-10 000 Ft .
Leszúrható a földbe én a plédet is átszúrtam vele így fix volt az alja is ,mégis mobil.Mozgatom az árnyékba. Nyaralásra is viszem pl. horgászat mert elfér a kocsiban és tuti nem szaltózik a vízbe a gyerek.
később sokmindenre használható,virágos kerthez ,homokozó elkerítés és lefedés rá ...de el is adható Én pl bármikor vevő vagyok pedig van 3 garnitúra :)))
Én nem tudom de egy mászó babának nem elég a jároka tere. Én igaz nyáron voltunk lent anyosoméknél bizony letettem a földre hadd másszon. Nem lesz tőle semmi baja, de hadd fedezze fel a világot és tapasztalja meg. Hidd el, ha nem ismeri a füvet nem is nagyon fog a pokrócról lemászni tapasztalat jó pár alakalom kellett ehhez mire rájött arra, hogy a fű jó dolog. Akkor már bőven járt a lányom. Pesten élünk és na igen itt vannak helyek ahová nem szívesen tettem le a lányomat és ebből fakadóan a lányom nem nagyon ismerte meg a füvet. De mivel saját kertről beszélünk nem látom okát vastagabban felöltöztetve miért is ne lehetne most is hagyni hadd másszon.
Két éves kislány anyukája
Amikor mászik az = azzal hogy mindent a szájába vesz ,füvet kavicsot és nem lehetsz olyan gyors mint Ő
ha már jár annyira nem köti le a majszolás ,mehet világba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!