Babakocsi vásárlás előtt állok és jól jönne pár ötlet?
Sziasztok!
Babakocsit keresek, de még nem találtam meg az igazit.
Ami fontos:
- nagy bevásárlóháló (3 gyerek cuccainak)
- legyen hozzá mózes (hordi nem kell, mert az van-maxi-cosi cabriofix)
- az ülőrésze 2 irányból tolható legyen
- ÚJ legyen
- bírja a terepet, mert sokat kirándulunk
Ami nem fontos:
- A súlya, mert nem kell cipelnem
- a mérete, mert nagy a kocsink, belefér
Az ára: 100.000 körül, persze ha olcsóbb az csak jó :)
Amivel szemezek az az ABC design cobra.
Eddig ez felelne meg az összes elvárásomnak, de örülnék minden jó tippnek, hasznos tanácsnak.
Ó, tapasztalatom nincs még, mi most vettük az elsőt, de ha leírhatom a véleményem, ez az abc cobra gyönyörű! :) Ugyanezek voltak a szempontjaink, ilyet választottunk végül: [link]
nekünk a hordozó is kellett, és ehhez van, meg sport és mózes rész is. :) praktikus, nagyon jól használható, 97 ezer forint (hála Istennek akcióban találtuk a baby centerben, 86 ezerért, azóta ennyiért már nincs). én abba szerettem bele, hogy a sötét részein szívek vannak (aprók, nem giccsesek), a férjem meg abba, hogy nagyon jól kezelhető, ügyes kocsi.
Nekünk ilyen van és imádom!!! Bármilyen terepen könnyen elmegy és nagy a kosara, mindene mosható, huzata levehető, bírja a strapát, masszív, simán irányítom fél kézzel a döcögős járdán, vagy földúton is, helyben megfordul, mindne van hozzá, nagyon imádom!!
Irtó könnyen kezelhető és nagyon praktikus!
coletto austin 4 (de van 3 kerekű változata is)
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem az Abc design cobra-nál maradok.
Ár-érték arányban is ez a kocsi a legjobb.
Bergon és társai kocsik annyira nem jönnek be nekem. Az első babánál volt és nagyon batár :( Az Cobra is tágas de mégsem van olyan érzése az embernek ha ránéz, hogy úristen ez egy tank... :)
Délután megyek is és megveszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!