Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baj? Olt valaki hogy?

Lehet baj? Olt valaki hogy?

Figyelt kérdés

Nagyobb fiam megütötte 1 hónapos kisfiam fejét véletlenül és az koppant is. De kisfiam nem sirt meg semmi ilyesmi.

Egy nagyon pici (kiskörömnyi) púpot érzek a fején de nem tudom hogy ettől van e vagy már volt. Mert a férjem ahogy odanyúlt mindjárt érezte a púpot. Másnak is ütötte meg véletlen a nagy a kisebbet? Lett belőle baj?

2013. ápr. 27. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
mivel ütötte meg?
2013. ápr. 27. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
mivel ütötte meg?mindenképpen figyeld a kicsit.de remélem semmi baja nem lesz
2013. ápr. 27. 21:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Könyökével. De nem sírosabb meg ha meg nyomom akkor se fáj neki. Nem kezd el sírni. Járt valaki így?
2013. ápr. 27. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Az enyém nem véletlenül ütötte, hanem direkt. :( Volt, hogy a járókában feküdt a kicsi, a nagy pedig hozzávágott néhány kisautót. Nem lett baj szerencsére, a védőnő annyit tanácsolt, hogy hideggel nyomjam le a púpot.

Szegény kicsi hónapokig volt kitéve a nagy bántalmazásának, de soha nem lett komolyabb baja szerencsére.

2013. ápr. 27. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem lett semmi baja.
2013. ápr. 27. 22:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Hol a "púp" ? Mert van két természetes "púp" a tarkó felett a fül irányában mindkét oldalt. Én is mindig megakadok ,ellenőrzöm, de csak az .
2013. ápr. 27. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Szinte kizárt, hogy egy véletlenül könyöklős fejbeveréstől bármi baja legyen a kicsinek. Nálunk is történt véletlen, szándékos fejbeverés, voltak nagy esések, koppanások, de soha nem lett belőle semmi baj. A gyerekek koponyája rugalmas és biztonságosan védi az agyukat, ennél keményebb ütéstől is. A legügyesebb gyerek is beveri néhány tucatszor a fejét amíg felnő, mi lenne velük, ha minden balesetből komoly baj lenne?
2013. ápr. 28. 00:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem az iker lányaimat a másfél éves kisfiam szokta megtépni, benyúlt a rácson, és belemarkolt a hajukba, és tépte. Hiába rohantam, ilyen gyors nem voltam, mint ő. Vagy a lányok épp 1 hónaposan kaptak tőle pofont, de mindegyik. Kisfiam most van ebben a verekedős korszakban, velünk is csinálja. Máskor meg puszilgatja a lányokat, mutatja nekik a játékait. Persze, ha kirakom a csajokat, előfordul hogy fejbeveri őket, beléjük könyököl, de szerintem ennyi miatt ne aggódj.
2013. ápr. 28. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!