Egy év feletti gyermeknek hogyan adjátok reggelire a kenyeret? És megeszi az egészet? A fiam többnyire játszik vele, alig eszik belőle, pedig egyébként mindent elrágcsál.
Erre törekszem: Vaj, házilag készített körözött, sonka (ami nem túl sós), háziszalámi vagy kolbász, ha hozzájutsz. Bundáskenyér.
Egyébként több oka lehet, ha valaki pl. margarint, bolti szalámit használ: anyagilag erre van lehetősége, vagy a gyerkőc nem fogad el mást és örül az ember, hogy ezt végre megette, hisz kell neki a hús.
Nálunk, bár 26 hós, még mindig nagy szó, ha fél szelet lecsúszik reggelire.
utolsó válaszoló, köszönöm a tippet, a házi kőrözött vagy bundáskenyér jó ötlet.
Mi sem állunk túl jól anyagilag, de azért én bizonyos dolgokat ilyen korán akkor sem adnék a picuromnak.
Én saját magam csinálom a májkrémet (helyi nénitől veszek csirke májat) mert az én fiam semmiféle húst nem hajlandó megenni.:(
Amúgy meg házi körözött szintén, zöldség pástétomokat csinálok (azokat én is megeszem), vajat, vajkrémet, margarint. Ilyen kenyereket eszik.
Párizsit is evett mostanában (eddig nem nagyon szeretett igy kenyeret enni kifejezetten) de ő mondjuk 2 éves most.
Kb.fél szelet csúszik le neki egy reggelire (előtte iszik tápszert még), de én sose hagyom játszani vele..néha belenyúlhatott, meg először mikor evett, elmorzsálhatta a kaját, de onnantól meg kell tanulnia hogy az étel. Ha nem éhes, akkor meg később próbálkozunk újra, de nem játszunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!