Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szülésznő vagyok és nagyon...

Szülésznő vagyok és nagyon kétségbeejtő számomra az utóbbi hónapok szülésszáma a klinikán ahol dolgozom, ahol ti szültetek is jellemző volt a pangás, ott is alig voltatok?

Figyelt kérdés
Attól tartok nagyon nagy gond van az országban ...
2013. ápr. 24. 16:54
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Rotterdam Hollandia a munkahelyem Bemutatom az oszatlyunkat :

Nalunk evi 2600 szules van ebbol kb 800 kulso korzeti szulesnovel ambulansan a tobbi orvosi indikacios.

Nalunk mindig tomeg van van intenziv ujszulott osztalyunk a ugyanazon a szinten ahol mi vagyunk.

18 szulo suites rendelkezunk gyerekagy nincs mert hazamegy mindenki 2-3 oraval szules utan ill csaszar utan max 48 ora.

Baba mama papa esetleg inkubatorban is egyutt van szules elott alatt es utan is.

A terhesosztalyunk 24 agyas ott is csak egyszemelyes szobak vannak a suzlopar egyutt van 24 oraban ha a terhesseg a korhazi kezelest megkivanja.

A nogyogyaszatunk nem nagy 16 agyas

Terhessegmegszakitast vallasi filozifiai okokbol nem vegzunk erre kulon klinikak vannak.

A korhaz nem magankorhaz minden biztositotnak jar az ellatas.az apanak is.

A szemelyzet

40 korhazi szuleszno ebbol sokan heti 24-30 oraban

dolgozo anya. napi 8 orat dolgozik mindenki.

20 alt specializalt apolono nogyogyaszati ill gyerekagyas spec rendelkezo

10 gyerekagyas segednover ok csak az egeszseges kismamakat es babakat latjak el es inditjak hazafele szules utan.

csecsemosnoverunk nincs a szulesznok latnak el mindent.

Ha a baba beteg a szuloszoban helyezzuk el az inkubatort de max 48 orara utana sajnos helyhiany miatt a baba megy a gyerekoszatlyra a szulokel egyutt ott is suitek vannak.

az orvosok

12 nogyogyasz ebbol egy inco egy onco es egy perinatologra specializalt

8 alt orvos aki szuleszeti szakiranyba tanul

2 nogyogyasz szakkepzest vegzo orvos

a 32 hettol szulhetnek nalunk mert igaz ujraeleszteni es intubalni tudunk de hosszu tavon nem vallajuk az intenziv apolast csak 32. hetttol. Nalunk csak NTP lehetseges hosszu tavon.

A csapat nagy egy vegyes sajnos egy ferfi sem dolgozik nalunk a szuleszeten.

Tanulo novereket nem fogadunk viszont szuleszno palantakat igen korzetit es korhazit is.

a szuleseket alapbol a szuleszno vezeti komplikacio eseten hivjuk az orvost pl vakum csaszar stb.

Aki meg kivancsi kerdezzen nyugodtan.

2013. ápr. 25. 10:30
 32/33 anonim ***** válasza:
19es vagyok, aki írta hogy bezárt a kórház. Csorna volt. egy szavam nem volt senkire maximálisan meg voltam elégedve mindenkivel. meg is sirattam őket mikor láttam a búcsúképeket :(
2013. ápr. 25. 11:55
 33/33 anonim ***** válasza:
2012 december elején szültem, és a nőgyógyászatra tettek egy szintén aznap szült kismamával és egy másikkal aki előző nap szült. Szóval akkor is teltház volt. Budapesti kórház.
2013. ápr. 25. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!