Szülésznő vagyok és nagyon kétségbeejtő számomra az utóbbi hónapok szülésszáma a klinikán ahol dolgozom, ahol ti szültetek is jellemző volt a pangás, ott is alig voltatok?
Szintén szülésznő, én ezt nem érzem, szintén klinikán dolgozom, nálunk ma is tumultus volt , még fél óra és otthon vagyok :)
Szerintem nincs semmi gond, mindig vannak hullámok(14 éve csinálom) hol többen-hol kevesebben szülnek.
Nekem pl 4 gyerekem van, és mikor ők születtek is sokan voltunk.
En is szuleszno vagyok nalunk csak az en korhazamban evi 2600 szules van nem birjuk szusszal annyit dolgozunk.
Sajnos tobb hazi szulesznot vissza kelett az ejjel utasitani mert tele volt mind a 18 szulo suite es a surgossegi szobak is.
Tehat kollegak gyertek nalunk munka van boven.
Nalunk csak a gyerekagy ures mert max 48 orat marad a kismama ha csaszaros sima szules utan par ora hazamennek.
Hat en nem bannak egy het nyugit mert szetdolgozom az agyam.
Tegnap ejjel is 5 szules 1csaszar es 10 surgossegi ill 6 terhesfelvetel volt ( 2600 szuleses klinika)
"Tegnap ejjel is 5 szules 1csaszar es 10 surgossegi ill 6 terhesfelvetel volt "
Akkor biztos ,hogy nem egy helyen dolgozunk ,mert nálunk egész éjszaka egy szülés sem volt ,holott egyetemi klinkáról van szó mely nagyon nagy körzetet lát el ,korábban pár éve két folyamatosan telt házzal működő intézmény-ből és még emellett + két kevésbé kihasznált szülészetből lettünk összevonva ,nagy koraszülött intenzívcentrummal is rendelkezünk .
"Szerintem nincs semmi gond, mindig vannak hullámok(14 éve csinálom)"
:)
Én 15 éve és nagyon nem bántam meg,hogy ezt választottam ,gondolom te is a helyeden érzed magad mint én !
De jó mennyi szülésznő van itt :))
És ebből a sok szülésből vajon mennyi a magyar? Mert a másik meg ez hogy ahol pl. én szültem a második babámat (alföldi megyeszékhely) ott ezt mondták aggasztónak a szülésznők hogy évről évre egyre kevesebb magyar van, ugyanannyi kb. a szülés de nagyon sok roma van...:( Amikor én szültem akkor is a mondjuk 10 gyerekágyas szobából 2 csak romákkal volt tele, a többi 8 pedig nem volt tele hanem 4-5 ágyból mondjuk 3-4 vagy inkább 2-3 anyuka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!