Egyedülálló anya, kisbaba, kutya. Meg lehet oldani?
Sajnos egyedül maradtam az 5 hónapos fiammal.
Van egy 5 éves spánielünk.
Gondban vagyok, mert nem tudom, fogok-e tudni gondoskodni róla megfelelően hosszútávon, így is legtöbbször csak napi 2-szer tudom levinni, mivel segítségem nem lévén, a fiamat nem hagyhatom egyedül a lakásban.
Nekem ő szinte családtag, imádom, nagyon nem szeretnék tőle megválni, ráadásul mindig is örültem, hogy a fiam kutya mellett nőhet fel, de nem tudom, mi lesz így velünk.
Ha már elkezd totyogni, járni a fiam talán könnyebb lesz. Vagy épp ellenkezője?
Olyan anyukák véleményére lennék kíváncsi, akik hasonló helyzetben vannak, hogy tudták megoldani a kutya+gyerek kombinációt egyedül?
akkor is alszik 10 percet, vagy van egy szomszéd, aki ottmarad 10 percre basszus
lusta a kérdező, bevallotta.
adja örökbe a kutyáját, ha nem tud gondoskodni róla.
Köd kivételével lehet sétálni a babával.
Ha nem bírod egy könnyű esernyő kocsit ajánlok.
De biztos van kutyás fiatal aki szívesen segít ebben és leviszi. Lehet bartelba is , ajánlasz valamit amihez Te értesz , vagy csak nem lehet saját kutyája.
Semmikép ne váj meg tőle.
Én nem vagyok anyuka nincs gyerek sem.Vannak nehéz helyzetek
ez ilyen,véleményem szerint átlehet vészelni 1-2 évet.
Akkor még mindig csak 7 éves lesz a kutya.Most borús a jövő
de majd alakul valahogy,meg hát meg is lehet ismerkedni valakivel.Csak nem maradsz egyedül életed végéig?
10. vagyok.
Arra nem tértem ki, hogy mi van, ha a gyerek beteg, mert bizony sajnos előfordul.
Ilyenkor felemelem a telefont és megkérem a barátnőmet, hogy ugorjon fel és vagy vigyázzon a gyerekre, vagy vigye egy kört a kutyát és nem vagyok/leszek hálátlan. Meg lehet oldani, csak tényleg hozzáállás és akarat kérdése.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Nem, nem vagyok lusta, világéletemben mindig sportoltam valamit, annyit mondtam, hogy most, a szoptatás alatt felszaladt elég sok rám + a 3. emeletet a térdem nem nagyon bírja napi több alkalommal.
De igazatok van, ha akar valamit az ember, akkor meg tudja oldani.
Nem régóta vagyok egyedül, még nem alakult ki ez a fajta életem, napirend, ezért félek kicsit.
Én is ilyenek miatt aggódok inkább, mit csinálok, ha beteg a gyerek, vagy megy a kutya hasa és menne le óránként, ne adj isten én sérülök le stb.
De legyünk pozitívak :)
Ja és kedves 12-es, azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy egy csecsemőt egyedül hagyok akár 10 percre is, míg én lemegyek a kutyával???
Pláne, ha beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!