Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Itt 'mindenkinek' csoda...

Itt 'mindenkinek' csoda babája van csak nekem nem, vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge ne vegye magára!!!DE...eleg sokat olvasok itt sőt kérdéseket is szoktam feltenni es ugy veszem észre 80%-ban akik írnak úgy írnak a babájukról mintha csodababák lennének..

Nem akarok senkit bántani csak nem értem.

Pl:az én babám már 6hónaposan szavakat mond',utánozza amiket mondanak neki.

4hónaposan már mászik

6hónaoosan magától megy

Most komolyan az én babám van 'lemaradva' vagy tenyleg ennyi gyorsan fejlődő baba van?

Nem akarom elhinni hogy 5-6hósan szavakat mond tudatosan egy baa.

Az én fiam 6hós de mond szavakat csak gatyog, minden oldalára fordul próbalja a kuszast ennyi. Nem megy nem beszel,nem fut, nem ül--- az en fiammal vannak bajok vagy nem ertem

Bocs de ezt meg kellett osztanom

2013. ápr. 22. 21:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ez mire jó? Önigazolás, vagy mi? Kit érdekel, hogy mit mikor csinál, most komolyan... De ezen az oldalon is folyton ez megy. Naponta ezer kérdés, mit csinál egy 5-10-11-1x hónapos, a tiétek mit tud? Brrr, a hideg ráz ettől. A játszóteret is ezért utálom, unatkozó anyukák önigazolnak és csámcsognak.
2013. ápr. 23. 13:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Ja, az én sógornőm gyerekei is egy évesen már szobatiszták voltak! Ha-ha-ha. Igaz, ez már tizenvalahány éve volt, de nem láttam, és egyértelmű, hogy nem hiszem el. Ja, meg hogy egy évesen már maga szívta az orrát a baba az orrszívó-porszívóval! Én is kiakadok ezeken. A fiam 16 hónapos, de inkább bömböl, ha porszívózom az orrát, nemhogy maga szívatná! :-)
2013. ápr. 23. 13:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Utolsóelőtti vagyok: az én lányom is beledugja az orrába az orrszívót, ha meglátja (egy éves), de soha nem jutott még eszembe, hogy azt mondjam, hogy magának szívja. A csattjait is a hajamra teszi, ettől még nem mondom azt, hogy ő készíti a frizurámat... :D
2013. ápr. 23. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!